Sporta drāmas Kreilis Latvijas pirmizrāde jau piektdien

Komentāri

Šonedēļ Kinoblogeri piedāvā seansu sērijā kāds pavisam īpašs notikums – jau piektdien, 14. augustā, savu Latvijas pirmizrādi piedzīvos iedvesmojošā sporta drāma Kreilis (Southpaw).

Billija Houpa dzīvē viss bija nevainojami – čempiona tituls, skaista sieva un mīļotā meitiņa. Taču vienā brīdī viss apgriežas ar kājām gaisā – traģiskos apstākļos iet bojā viņa sieva, diskvalifikācija ringā, pēc kuras viņu pamet menedžeris, nekādu ienākumu un viņam tiek atņemtas vecāka tiesības. Lai atgūtu visu, kas Billijam ir bijis dārgs, viņam ir jāatrod spēki uzvarēt sava mūža grūtākajā cīņā…

“Kopš Rokija un Trakā buļļa laikiem pasauli nav satricinājusi izcila boksa filma, un Kreilis, nenoliedzami, ir liekama vienā rindā ar šīm kinoleģendām. Būvēta no vislabākajām sastāvdaļām – skarbās poličfilmas Treniņa diena režisors Antuāns Fukuā, seriālu Anarhijas dēli un Vairogs autora Kurta Satera scenārijs, kā arī filmas galvenais dārgums, viens no šībrīža labākajiem aktieriem Džeiks Gilenhāls, kurš lomai atkal transformējis sevi līdz nepazīšanai,” stāsta Kinoblogeri.lv pārstāvis Sergejs Timoņins.

Filmā ir viss, kas šādos gadījumos vajadzīgs: traģisks galvenais varonis, neatlaidība, cīņa ar spēcīgāko ienaidnieku – sevi, saldā uzvaras garša un, protams, mīlestība…

Svarīgi – filmu šoreiz varēs baudīt nedēļu ātrāk nekā repertuāra seansos.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl