Komentāri
Prāta vētra pretendē uz prestižās Grammy balvas nomināciju
Foto: LETA

Grupas Prāta vētra pavasarī izdotais albums 7 soļi svaiga gaisa, kura angliskais nosaukums ir 7 Steps of fresh air, iekļuvis 58. Grammy balvas pretendentu pirmās kārtas oficiālajā sarakstā, pretendējot uz nomināciju Labākais pop albums, liecina informācija grupas mājaslapā.

Uz balvu nominācijā kopā ar grupu Prāta vētra pretendē 300 dažādi izpildītāji, tostarp amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta, angļu indīroka grupa Florence and The Machine un skotu dziedātājs, ierakstu producents un dīdžejs Kelvins Hariss. Balvai šogad pavisam tiks pieteikts 21 tūkstotis ASV izdotu ierakstu no visas pasaules.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Amerikas Ierakstu akadēmijas organizētā balva Grammy ir prestižākais apbalvojums ierakstu industrijā. Grammy mūzikas balva tiks pasniegta Losandželosā nākamā gada februārī, bet visu nominantu vārdi tiks paziņoti jau decembra sākumā.

Jau ziņojām, ka šogad uz prestižās Grammy balvas nomināciju pretendē vēl viena latviešu grupa – Grammy balsošanas pirmajā kārtā iekļuvusi grupa Ryga, kas ar dziesmu Give Me Your Love, kas tapusi sadarbībā ar amerikāņu dziedātāju Koreju Endrjū, kvalificējušies balsojuma pirmajai kārtai kategorijā Best Dance Recording.

FOTO: Prāta vētra uzstājas albuma 7 soļi svaiga gaisa prezentācijā

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl