Meklēju vīru savai sievai jeb 8 labākie randiņi

Komentāri

Šonedēļ kinoteātros Latvijas pirmizrādi piedzīvos režisora Mariusa Vaisberga jaunākā komēdija 8 labākie randiņi (8 Best Dates).

Sekmīgais veterinārslimnīcas īpašnieks Ņikita negaidīti uzzina, ka ir neārstējami slims. Viņš neapzinās, ka ir notikusi kļūda, un visai nopietni sāk pārdomāt, kas parūpēsies par viņa brīnišķīgo sievu, bērniem un biznesu pēc viņa aiziešanas viņsaulē. Lai cik tas nebūtu skumji, pavisam noteikti jāmeklē sev aizstājēju! Tā Sokolovu ģimenē uzrodas ugunsdzēsējs Iļja – uzticams vīrietis bez sliktiem ieradumiem. Bet kad Ņikita beidzot atklāj, ka viņa veselībai patiesībā draudu nav un grib pēc iespējas ātrāk atvadīties no Iļjas, izrādās, ka to izdarīt nemaz nav tik vienkārši!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Režisora Mariusa Vaisberga (8 jauni randiņi, Mīlestība un lielpilsēta triloģija, Hitlers kaput!) jaunajā komēdijā galvenās lomas atveido krievu un ukraiņu zvaigznes – Vladimirs Zeļenskis, Vera Brežņeva, Vladimirs Jepifancevs un citi.

Filma 8 Labākie randiņi Latvijas kinoteātros skatāma no 4. marta.

Foto

Video: filmas treileris

Režisors: Marius Vaisberg
Producents: Marius Vaisberg, Yekaterina Gordetskaya, Andrey Radjko
Scenārija autors: Yuri Stukalin
Aktieri: Vladimir Zelenskiy, Vera Brezhneva, Vladimir Yepifantsev, Yevgeni Koshevoy

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl