Gacho par prezidentu vēlas Vairas cienīgu kandidātu

Komentāri
Gacho par prezidentu vēlas Vairas cienīgu kandidātu
Mūzķis Gacho jeb Gatis Irbe un bijusī valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Foto: LETA

”Es vēlos, lai Latvijas Valsts prezidente ir Vaira Vīķe-Freiberga,” kamēr slimnīcā atveseļojas no gūtās traumas, pārdomās par gaidāmajām prezidenta vēlēšanām dalās mūziķis Gacho jeb Gatis Irbe.

”Ar šo es nedomāju konkrētu personu, bet standartu, kādam beidzot pēc 8 gadu prombūtnes vajadzētu pietuvoties mūsu nākamā prezidenta ievēlētājiem. Es gribētu redzēt valsts galvenā cilvēka amatā harizmas pilnu, inteliģentu, gudru, apsviedīgu, diplomātiski spēcīgu tautas vadītāju ar nesaliecamu mugurkaulu, kas nebaidās iestāties pa vidu pasaules līderiem (ne tikai kopbildēs), ievirzīt un aizstāvēt Latvijas intereses uz pasaules sarunu galda, uzmundrināt tautu spēcīgāk par jebko citu, kas tiek ievēlēts arī uz otru termiņu bez nožēlas, un, kad prezidentūra beidzas, tauta vēl ilgi to turpina saukt par prezidentu!” sociālajos tīklos raksta mūziķis.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Tikmēr no publiski apspriestajiem Valsts prezidenta amata kandidātiem iedzīvotāji par piemērotāko uzskata Saeimas deputātu Mārtiņu Bondaru, vēsta raidījums LNT Ziņas.

Atgādinām, ka Gacho Spēka tūres noslēgums koncertzālē Palladium pārcelts uz 1. maiju.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl