Dramatiska reakcija: amerikāņus latviešu kvass noved līdz vemšanai

3 komentāri

Augstu popularitāti pēdējā laikā internetā ieguvuši video, kuros kādas valsts iedzīvotāji nobauda citas valsts tradicionālos ēdienus un dzērienus. Parasti eksperimenta trusīši ir tieši amerikāņi, kuriem Eiropas kultūru daudzveidība nav vis rokas stiepiena attālumā, bet tālu – otrpus okeānam.

Jaunākajā no eksperimentiem amerikāņi nolēmuši pagaršot mūsu pašu Senču kvasu. Reakcija bija dažāda, bet jāteic, – teju neviena no tām nebija pozitīva. Citi no dzēriena atteicās, to pasmaržojot vien.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

”Vai tas ir etiķis?” – šaubu pilnas meitenes pētīja dzērienu. ”Es zinu – tas garšo pēc suši!” – spriedelēja amerikāņi, kam kvass asociējās ar sojas mērci.

VIDEO

FOTO

TOP komentāri

  • Undīne Graumane
    0 0 0

    Undīne Graumane

    Nu man arī šis Kvasa padzēriens šķiet pretīgs!
    Vajag viņiem iedot nogaršot īstu kvasu - Ulmaņlaiku vai Iļģuciema, piemēram.
    Bet nu jau viņiem iespaids par vārdu "kvass" ir sabojāts...
  • oppaa
  • po
    0 0 0

    po

    Tad jau viņi no sava 'root beer' arī vemtu.Kaut gan no tās Senču ķīmijas es arī varētu izvemties.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl