4 komentāri
Iespaidīgi FOTO: Latvijas smalkākajā geju klubā ieskandina ķekatas
Foto: Māris Lazdāns

Oktobra izskaņā klubā Golden notikusi īpaši grezna masku balle – desmitiem ļaužu līksmojuši, tērpušies iespaidīgās maskās un efektīgi nogrimēti. Pasākums nodēvēts par dusmīgo leļļu nakti.

Kā Skaties.lv atklāj Golden saimnieks Maigurs, pasākums rīkots kā ķekatu ieskandināšana. Par ķekatām dēvē laiku no Mārtiņiem līdz Meteņiem, kad senie latvieši devās masku gājienos.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Latvijas geji, lesbietes, biseksuāļi, transpersonas, viņu draugi un vienkārši cilvēki ar brīviem uzskatiem par dzīvi šim pasākumam sagatavojās jau laikus.

FOTO

Ķekatu ieskandināšanas pasākuma ballītē daudzi viesi ieradās nudien pārdomātos tērpos, tēlus paspilgtinot ļoti iespaidīgu grimu. Kā atklāj kluba pārstāvis, aiz dusmīgo leļļu maskām paslēpusies labestība, lai visļaunākās raganas to neatpazīst. Visdusmīgākās elles lelles lomā Anete Porga.

Ballīti apmeklēja arī pašmāju Drag queen Amuna jeb Dāvis Ķimenis, kurš svinībām bija izvēlējies seksīgu bodiju un augstpapēžu kurpes, kā galveno akcentu tēlā izmantojot ziedu rotājumus.

Klubs Golden ir vieta, kurā atpūsties iecienījuši ļaudis ar brīviem uzskatiem.

Golden mērķis ir pulcēt tolerantus cilvēkus, kuri ir iecietīgi pret citu cilvēku pārliecību un uzskatiem, un šis mērķis tiek perfekti realizēts – klubs neoficiāli tiek dēvēts par labāko šāda veida iestādi Latvijā.

TOP komentāri

  • Lora
    +3 +3 0

    Lora

    Nu, smuki. Geji normāli cilvēki. Neesmu lesbiete, bet šo klubu apmeklēju labāk nekā visādus koijotus, jo te ir laba atmosfēra.
  • Monroe
  • Koks

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl