Foto: Rīgas gardēži pulcējas populāra restorāna dzimšanas dienā

Pievienot komentāru
Foto: Rīgas gardēži pulcējas populāra restorāna dzimšanas dienā
PĀVELS ANKS

Šomēnes gada dzimšanas dienu svin restorāns ”Ikos Olivia”, un par godu nozīmīgajam notikumam restorāna pastāvīgajiem klientiem un atbalstītājiem pagājušajā nedēļā bija iespēja piedalīties izsmalcinātā jaunās ēdienkartes degustācijā.

Restorāns ”Ikos Olivia” durvis vēra pērnā gada decembrī, un gada laikā tas jau spējis iekarot stabilas pozīcijas Rīgas labāko restorānu vidū kā vieta, kur baudāma īpaša Vidusjūras virtuve. Arī svinību viesiem bija iespēja nogaršot restorāna pavāru gatavotos gardumus.

Par godu pirmajai dzimšanas dienai restorāna komanda šefpavāra Aleksandra Kardaša vadībā radījusi īpašu ziemas ēdienkarti, kurā ir iekļauta savvaļas brieža gaļa no Jaunzēlandes ar arktiskajām ogām un sēnēm no Somijas ziemeļiem, Kamčatkas krabji ar Stracatella sieru, risoto ar jūras ežu krēmu, gigantisks paltuss no Ziemeļatlantijas un gulašzupa, ko gatavo no vēršu astēm un madeiras.

Ziemas ēdienkarte restorāna apmeklētājiem būs pieejama līdz februārim, tāpat ikviens viesis saņems īpašu komplimentu no šefpavāra.