3 komentāri

Pagājušajās brīvdienās jestrs burziņš piedzīvots Liepājas klubā ”Fontaine Palace”, kur savas klubu tūres ietvaros ballīti nodrošināja pazīstamais dīdžejs [Ex] da Bass.

”Mana intuīcija mani nepievīla – šis viennozīmīgi bija līdz šim tūres apmeklētākais un emocionālākais pasākums. Un, ja ne pats, pats labākais, tad viens no trim foršākajiem tas noteikti būs arī visas tūres ietvaros,” priecīgi pēc pasākuma Skaties.lv ziņo [Ex] da Bass.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

”Jau uzreiz pēc durvju atvēršanas klubs strauji piepildījās, lai jau ap vieniem naktī, man kāpjot uz skatuves, ballīte iegrieztos maksimāli jaudīga! Spilgtas video projekcijas no vīdžeja Kosmoss, konfeti specefekti, promo meitenes – tas viss šo pasākumu padarīja par krāšņu šovu līdz pat pēdējam bītam, kas atskanēja ap pusseptiņiem no rīta.

Starp citu, tieši ”Fontaine Palace” bija tas klubs, kas pats pirmais, vēl pirms šī gada tūri sāku plānot, man piezvanīja un izrādīja vēlmi ”Party Service On Tour” uzņemt pie sevis. Paldies par uzticību un lielisko sadarbību!” gandarīts ir populārais dīdžejs.

Nākamais tūres pasākums notiks sestdien, 17. februārī, Madonas klubā ”Barbados”.

”Jauna lokācijas vieta, bet ideja un mērķi tādi paši – piedāvāt cilvēkiem krāšņu pasākumu – šovu un daudz Eiropā populāras mūzikas. Ak jā, būs arī vīdžejs Kosmoss, lai ar ekskluzīvu video projekciju šovu iepriecinātu arī Madonas puses klubu apmeklētājus,” tā [Ex] da Bass.

TOP komentāri

  • ReX
    +2 +2 0

    ReX

    Izskatās , ka tas Ex Da Baas monopolējis pašmāju DJ scēnu pilnībā.
  • Ska
    +2 +2 0

    Ska

    Bildes galerijā apliecina, ka Vēju pilsētā dzīvo lielākie ballētāji. Lieliski, ka baļļuku nebrāķē arī dāmas gados.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl