Foto: kā dzirkstošos dzērienus bauda Latvijas prominences

2 komentāri
Foto: kā dzirkstošos dzērienus bauda Latvijas prominences
PUBLICITĀTES FOTO

Ieskandinot svētku tuvošanos, ”Maxima Latvija” greznajā Morberga vasarnīcā, Jūrmalā, pulcēja prominentas personas, lai nodotos aizraujošam Burbuļu Voyage jeb ceļojumam burbuļu pasaulē. Krāšņajā villā viesi baudīja un izzināja plašo ”Maxima” dzirkstošo dzērienu klāstu.

Pasākuma viesu vidū bija tādas sabiedrībā zināmas personības kā Agnese Zeltiņa, Indra Salceviča, Dace Krieviņa-Bahmane, Alina Keller, Mārtiņš Kapzems, Diāna Payton, Viktorija Joniene, Aivis Ceriņš un daudzi citi.

Klātesošie devās aizraujošā ceļojumā pa 8 burbuļu stacijām, kurā varēja baudīt dzērienu degustācijas, apgūt dzirkstošā vīna pasniegšanas nianses, atbilstošākā dzēriena izvēli atkarībā no pasākuma formāta, kā arī iedziļināties to aromātos un noteikt slaidāko, smalkāko, saldāko, dzidrāko, auglīgāko, brašāko, dziļāko un kuplāko burbuli.

Pasākuma kulminācijā greznās Morberga villas pagalmā ”Maxima” rīkoja sacensības par skaļāko dzirkstošo dzērienu pudeles atkorķēšanu un tālāk aizšauto korķi. Bet pēc tam dziedātāja Diāna Payton negaidīti pārņēma mikrofonu un pārsteidza klātesošos ar trīs skaistām dziesmām.

”Dzīve ir jābauda un jāsvin katru dienu. Tāpēc arī dzirkstošo vīnu un šampanieti var baudīt jebkurā laikā, protams, baudot to atbildīgi. Arī Francijā, kas ir šampanieša dzimtene, dzēriena baudīšanas tradīcijas mainās, un dzirkstošus dzērienus iesaka baudīt ne tikai kādās īpašās svinībās, bet arī dodoties vienkārši ciemos. Pat, ja jums ir viena iemīļotākā šampanieša vai dzirkstošā vīna šķirne, es aicinu ļauties eksperimentiem un izvēlēties kādu no 239 ”Maxima” sortimentā esošajiem dzērieniem,” atklāj ”Maxima Latvija” valdes loceklis Viktors Troicins.

Rotu zīmola Soulstones dizainere un aktrise Agnese Zeltiņa par ”Maxima” Burbuļu Voyage: ”Elegance, smiekli, pozitīva un ļoti dzirkstoša, atvērta gaisotne – sastāvdaļas, kuras izdevās savienot šajā pasākumā. Lieliski un atšķirīgi izveidotās pieturas, kas katram viesim sniedza ne tikai atspirdzinājumu, bet arī izmeklētas uzkodas un stāstu par konkrēto šampanieša, prosecco, cavas vai sidra tapšanas procesiem, bija kā patiesi atelpas un atpūtas brīži nepiespiestā, siltā un mājīgā gaisotnē, ko nav viegli radīt, bet te tas bija izdevies izcili. Īpašs paldies vakara vadītājam Aivim Ceriņam, kas lieliski manevrēja vakara gaitu un apvienoja visus burbuļu mīļotājus.”

Stila un modes eksperts Deniss Ševeļovs par ”Maxima” Burbuļu Voyage: ”Man ir ārkārtīgs prieks, ka burbuļus varu baudīt arī es – cilvēks, kurš dod priekšroku bezalkoholiskajiem dzērieniem. Pasākumā uzzināju, ka ir vairāki zīmoli, kas piedāvā dzirkstošā vīna prieku bez grādiem. No bezalkoholiskajiem dzērieniem patīkami pārsteidza ”Alita”, bet par absolūtu favorītu šajā kategorijā kļuva ”Henkell” dzirkstošais dzēriens.”

Dzīvesstila blogere Brigita Dambe par ”Maxima” Burbuļu Voyage: ”Prosecco un šampanietis ir lielisks veids kā ikdienā un svētkos nosvinēt īpašus mirkļus vai pelēkā ikdienā ienest nedaudz mirdzuma. Tāpēc manā ledusskapī pudele šampanieša ir ierasta lieta. Pudele burbuļu ir arī lielisks ciema kukulis un pārspēj pat labākos pateicības vārdus.”