Mēs izmantojam cookies. Tie mums palīdz Tevi atcerēties!
Es saprotu
Kas ir cookies?

Trešdiena, 25. aprīlis

Alīna, Sandris, Rūsiņš

Horoskops aunam

Dažu cilvēku tev adresētie vārdi būs grūti izprotami. Tas tevī var radīt diskomforta sajūtu, jo nespēsi visu kontrolēt un paredzēt. Nekļūsti aizdomīgs un nenoslēdzies sevī.

Horoskops vērsim

Šodien būsi citu aprūpētājs un aizstāvis. Iespējamas situācijas, kurās sajutīsies nedaudz apvainots, nesaprasts vai aizvainots. Tas liecina par to, ka nedari vai nedzīvo saskaņā ar savu pārliecību.

Horoskops dvīņiem

Darbā būsi fokusēts un šodien jau spēsi darboties vismaz trešajā ātrumā, kas ir izcila kombinācija lielu projektu un radošu plānu gatavošanai. Tikai neiznieko laiku maznozīmīgās lietās un mācies deleģēt pienākumus.

Horoskops vēzim

Novērtēsi precīzu informāciju, labu padomu un draudzīgu kritiku. Izstarosi mieru un harmoniju un tā radīsi drošības sajūtu citiem. Neatliec braucienu, sarunu vai tikšanos uz citu laiku. Šīs lietas jānokārto šodien.

Horoskops lauvai

Naudas jautājumi veiksmīgi atrisināsies. Iespējami darba komandējumi, kuros iepazīsies ar cilvēkiem, kas nākotnē varētu sagādāt tev kādu siltu vietiņu, tomēr necenties nedabīgi steidzināt notikumus.

Horoskops jaunavai

Notikumus nevajag steidzināt, pat ja tas rada iekšēju diskomforta sajūtu. Bez liekas kņadas un iedziļinoties dari visu pēc kārtas. Atvēli kādu brīdi klusumam un vienatnei.

Horoskops svariem

Šodien nekādu pārmērību un izvairies no pārpūles. Vislabākais ieteikums ir atpūsties un parūpēties par savu veselību, labo izskatu, radošām nodarbēm vai mazām privātām lietām.

Horoskops skorpionam

Partnerattiecībās emocijas atdzīvosies un pieņemsies spēkā, pie kam - ļoti jaudīgi. Būsi patīkami iecietīgs pret citu trūkumiem. Domas vedinās uz baļļošanos un tusēšanu, ja ne šodien, tad rīt noteikti.

Horoskops strēlniekam

Šodien kļūsi nesalīdzināmi ātrāks un atvērtāks komunikācijai. Mentālās un arī radošās aktivitātes būs skaidras un konkrētas, bez apziņas aptumšošanas un sevis žēlošanas brīžiem.

Horoskops mežāzim

Nefokusējies uz materiālam lietām, šodien svarīgi estētiskie un garīgie dzīves aspekti. Necīnies par taisnību kādā jautājumā ar aizsietām acīm, tikai skaidra izpratne par notiekošo var sniegt pozitīvus risinājumus.

Horoskops ūdensvīram

Jāsaņemas un jāfokusējas uz galveno. Nevajag uztraukties par nenozīmīgiem sīkumiem, bet redzēt lielo problēmu. Vēlreiz pārdomāsi kāda cilvēka senāk izteiktu piedāvājumu.

Horoskops zivīm

Noskaņojies uz miermīlīgu noti. Šodien komforts tavā mājā būs atkarīgs no psiholoģiskās atmosfēras nevis no konkrētām darbībām. Tavi ģimenes locekļi var meklēt tavu finansiālo palīdzību.

TV3
Vairāk..
LNT
Vairāk..
TV6
Vairāk..
Kanāls 2
Vairāk..
3+
Vairāk..
Dreamchef

Zeltainās Baltijas reņģes

Receptes autors: Anna Celine

Zeltainās Baltijas reņģes

Nepieciešamās sastāvdaļas

  • 4 svaigas reņģes
  • 2 olas
  • 1 glāze rudzu miltu
  • Šķipsniņa svaigu diļļu
  • 1 ēdamkarote mārrutku
  • 1-2 sulīgi apelsīni
  • 4 ēdamkarotes medus
  • 2 tējkarotes kanēļa
  • 2 ēdamkarotes sezama sēklu
  • Nedaudz svaiga timiāna
  • 2 gatavi avokado
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 šalotes sīpols
  • 1 svaigs laims
  • Sviests cepšanai
  • Rupjā sāls, malti melnie un baltie pipari

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180° C. Iztīri reņģes.
  2. Paņem 2 bļodas. Vienā bļodā sakul olas, pievienojot tām nedaudz sāls, bet otrā – ieber rudzu miltus, pievienojot nedaudz balto piparu.
  3. Sakapā dilles. Reņģu filejas noliec ar ādu uz leju.
  4. Paņem divas filejas, vienu no tām apsmērē ar mārrutkiem un dillēm, pārliec pāri otrai filejai. Abas kopā saliktās filejas iemērc miltos, tad olā un liec uz pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  5. Atkārto šos pašus soļus ar pārējām reņģēm. Pēc tam pannu liec cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
  6. Nomizo apelsīnu, sagriez to 1cm biezās šķēlēs un izklāj uz cepamā papīra.
  7. Pārzied apelsīnu šķēlītes ar medu, sezama sēklām, kanēli un timiānu. Liec cepeškrāsnī uz 15 minūtēm.
  8. Pagatavo gvakamoli, samīcot avokado ar ķiploku, sīki sakapātiem sīpoliem, laima sulu, sāli un melnajiem pipariem.
  9. Izņem no cepeškrāsns apceptās reņģu filejas un apelsīnu šķēlītes. Pievieno tām vēl nedaudz timiāna un sezama sēklu.
  10. Servē zeltainās reņģes ar gvakamoli un apelsīnu šķēlītēm.

Lai labi garšo!