Mēs izmantojam cookies. Tie mums palīdz Tevi atcerēties!
Es saprotu
Kas ir cookies?

Sestdiena, 23. marts

Mirdza, Žanete, Žanna

Ieskaties arī
Horoskops aunam

Atstāj iespēju brīvai improvizācijai par brīvdienas pavadīšanas tēmu. Brīvdienas sajūta būs tieši proporcionāla tavām labajām domām, enerģijai, ko esi ieguldījis noskaņojuma radīšanai.

Horoskops vērsim

Prieku un labsajūtu gūsi no pasākumiem un laika kavēkļiem, kuri dzims spontāni. Izvairies no piespiedu un skaļiem ļaužu - draugu saietiem vai sabiedriskiem pasākumiem, kuri tikai nogurdinās un iztukšos.

Horoskops dvīņiem

Tev šodien tiek piedāvātas divas izvēles – atrast uzmundrinošu kompāniju vai pavadīt laiku relaksējošā un nesamākslotā vienatnē. Pieņemot lēmumu, priekšroku dosi izvēlei, kura piedāvās lielāku dvēseles harmoniju.

Horoskops vēzim

Tavs šodienas noskaņojums būs vairāk sapņains un lēnīgs, tāpēc atsakies no lieliem un smagiem darbiem. Izpriecas un saviesīgi pasākumi jāorganizē bez uzspēlētas izrādīšanās – mājīgi un mīļi.

Horoskops lauvai

Jebkurā aktivitātē radīsi prieka impulsus. Vissvarīgākais un arī visproblemātiskākais jautājums ir kompānija. Pat, ja kompanjoni neatradīsies, jutīsies pašpietiekams un apmierināts.

Horoskops jaunavai

Tavi mīļotie būs enerģētiski uzlādēti un sagaidīs no tevis līdzīgu uzvedību. Ja nevēlies viņus sarūgtināt, jāsaņemas un jāiet uz kompromisiem. Šodien būs izdevība sapucēt vienu otru noplukušu partnerību.

Horoskops svariem

Šodiena nāk ar veiksmes un gandarījuma sajūtu, kuru gan izdosies novērtēt, tikai sagaidot vakaru. Apmierināts sajutīsies par iespēju nodemonstrēt savus talantus un spēcīgo gribu.

Horoskops skorpionam

Pavasara un brīvdienas sajūta labi mijiedarbosies ar zemapziņas procesiem, tāpēc šodien labs laiks meditēšanai un citām garīgām praksēm. Būsi spējīgs uz padziļinātu lietu skatījumu.

Horoskops strēlniekam

Vislabāk jutīsies mājās vai ciemos, kur nepiespiesta un omulīga gaisotne. Tam varētu būt kāds sakars ar sentimentālām sajūtām. Noskaties kādu pārraidi vai pašķirsti žurnālus, tas dienai piešķirs mērenu un patīkamu romantismu.

Horoskops mežāzim

Padomā par izklaidi, kas tevi pilnībā norobežos no aktuālo problēmu risināšanas. Ļaujies bezmērķīgai pastaigai pa skaistām vietām un sirsnīgai komunikācijai ar saviem draugiem.

Horoskops ūdensvīram

Izvēlēsies kompāniju, kurā ir bērni. Ja pašam pa māju draiskojas viens otrs nebēdnis, aizmirsti par pilošiem krāniem un autoservisiem, bet ļaujies viņu sabiedrības dabiskajai burvībai.

Horoskops zivīm

Rīkojies spontāni un tieši tā, kā jūties konkrētā situācijā vai konkrēta cilvēka sabiedrībā. Ja apstākļi būs piemēroti, vari atļauties ļoti atklātu un dvēselisku sarunu, pieskaroties pat ļoti smalkjūtīgiem tematiem.

TV3
Vairāk..
LNT
Vairāk..
TV6
Vairāk..
Kanāls 2
Vairāk..
3+
Vairāk..
Dreamchef

Zeltainās Baltijas reņģes

Receptes autors: Anna Celine

Zeltainās Baltijas reņģes

Nepieciešamās sastāvdaļas

  • 4 svaigas reņģes
  • 2 olas
  • 1 glāze rudzu miltu
  • Šķipsniņa svaigu diļļu
  • 1 ēdamkarote mārrutku
  • 1-2 sulīgi apelsīni
  • 4 ēdamkarotes medus
  • 2 tējkarotes kanēļa
  • 2 ēdamkarotes sezama sēklu
  • Nedaudz svaiga timiāna
  • 2 gatavi avokado
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 šalotes sīpols
  • 1 svaigs laims
  • Sviests cepšanai
  • Rupjā sāls, malti melnie un baltie pipari

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180° C. Iztīri reņģes.
  2. Paņem 2 bļodas. Vienā bļodā sakul olas, pievienojot tām nedaudz sāls, bet otrā – ieber rudzu miltus, pievienojot nedaudz balto piparu.
  3. Sakapā dilles. Reņģu filejas noliec ar ādu uz leju.
  4. Paņem divas filejas, vienu no tām apsmērē ar mārrutkiem un dillēm, pārliec pāri otrai filejai. Abas kopā saliktās filejas iemērc miltos, tad olā un liec uz pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  5. Atkārto šos pašus soļus ar pārējām reņģēm. Pēc tam pannu liec cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
  6. Nomizo apelsīnu, sagriez to 1cm biezās šķēlēs un izklāj uz cepamā papīra.
  7. Pārzied apelsīnu šķēlītes ar medu, sezama sēklām, kanēli un timiānu. Liec cepeškrāsnī uz 15 minūtēm.
  8. Pagatavo gvakamoli, samīcot avokado ar ķiploku, sīki sakapātiem sīpoliem, laima sulu, sāli un melnajiem pipariem.
  9. Izņem no cepeškrāsns apceptās reņģu filejas un apelsīnu šķēlītes. Pievieno tām vēl nedaudz timiāna un sezama sēklu.
  10. Servē zeltainās reņģes ar gvakamoli un apelsīnu šķēlītēm.

Lai labi garšo!