Mēs izmantojam cookies. Tie mums palīdz Tevi atcerēties!
Es saprotu
Kas ir cookies?

Ceturtdiena, 20. septembris

Guntra, Ginters, Marianna

Horoskops aunam

Meklēsi iespēju realizēties kādā samērā riskantā darījumā ar diezgan grūti prognozējamām sekām. Ja neieklausīsies citu izteiktajās prognozēs, vinnesta varbūtība daudzkārt samazināsies.

Horoskops vērsim

Tu nomaldīsies no pareizā ceļa, ja būsi pārvērtējis savu spēku vai tavas notikumu prognozes izrādīsies kļūdainas. Tāpēc iesaisties tikai tādos darījumos, kur esi nemaldīgi pārliecināts par savu varēšanu.

Horoskops dvīņiem

Dienas gaitā var pieaugt spriedze attiecībās ar citiem cilvēkiem, kas konstruktīvas sarunas un darbības var ievirzīt galīgi neprognozējamā gultnē. Noskaņojies izaicinājumiem un arī pārslodzei.

Horoskops vēzim

Tas, kas sākumā šķitīs patiess un uzticams, beigās var izrādīties neīsts un melīgs. Tāpēc turi visas savas maņas modras, lai nepalaistu garām nelielās norādes, kas tevi mudinās doties pareizajā virzienā.

Horoskops lauvai

Samierinies, ka tu neesi vienīgais ar ietekmi un pēdējā vārda tiesībām kolektīvā. Citu cilvēku neatkarīgā rīcība, kas neatbilst taviem priekšstatiem par lietu kārtību, mudinās tevi izvirzīt prasības, kuras nav izpildāmas.

Horoskops jaunavai

Esi pamodies ar vēlēšanos darīt vairāk un arī to, ko noteikti nevajadzētu. Enerģijas rezerves tevi nodrošinās ar nepieciešamo degsmi un apetīti pēc lielāka kumosa, nekā spēj apēst.

Horoskops svariem

Iespējams piedzīvosi vilšanos savos sabiedrotajos un domubiedros, bet pats arī esi vainojams notiekošajā. Izmaini spēka pielikšanas punktus. Lietas un cilvēki nostāsies savās vietās.

Horoskops skorpionam

Ļoti rūpīgi attiecies pret visiem, kuri analīzē un vērtē tavu darbu, jo viņu spēkos būs ietekmēt tavas finanses. Partnerattiecībās var gadīties kāds pārpratums, galvenokārt dēļ pienākumiem un solījumiem, kurus nespēj pildīt.

Horoskops strēlniekam

Enerģijas un spēka šodien tik daudz, ka vēlēsies uzņemties papildus slodzi no brīvas gribas un ar prieku. Rezultāts būs gan materiāls gandarījums, gan fizisks izsīkums.

Horoskops mežāzim

Šodien piedzīvosi situācijas, kuras pārbaudīs tavas un partneru sadarbības dzīvotspēju. Nenogalini laika pārbaudi izturējušas iestrādes spontānu nesaskaņu vārdā, jo tev vēl ne reizi vien nāksies sadarboties ar šiem cilvēkiem.

Horoskops ūdensvīram

Šodien no citas perspektīvas spēsi paraudzīties uz senām problēmām un pārstāsi cilāt vecās lietas. Spēka būs pietiekoši, lai pārliecinātu savus oponentus, kā arī saviem mīļajiem atradīsi pareizos vārdus.

Horoskops zivīm

Mēģinot saīsināt ceļu uz panākumiem, tu nevilšus to vari padarīt garāku un grūtāku. Neatklāj savu stratēģiju un taktiku, pirms neesi pārliecināts, ka tā nostrādās.

TV3
Vairāk..
LNT
Vairāk..
TV6
Vairāk..
Kanāls 2
Vairāk..
3+
Vairāk..
Dreamchef

Timiāna jūras ķemmītes ar saldo kartupeļu biezeni un granātābolu mērci

Receptes autors: Betija

Timiāna jūras ķemmītes ar saldo kartupeļu biezeni un granātābolu mērci

Nepieciešamās sastāvdaļas

  • 3 jūras ķemmītes
  • Svaigs timiāns (daži zariņi)
  • Kaltēts kardamons
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 vidēji liels saldais kartupelis
  • 100ml piena
  • 50g sviesta
  • 2 granātāboli
  • 1 citrons
  • 30 ml olīveļļas
  • 10g ciedru rieksti
  • Rapšu eļļa

Pagatavošana

  • Nomizo saldo kartupeli, sagriez to gabaliņos un vāri, kamēr tas kļūst mīksts.
  • Izņem sēklas no granātāboliem. 2/3 no iegūtajām sēklām izspied sulā, bet pārējās pataupi dekorēšanai.
  • Apgrauzdē ciedru riekstus uz sausas pannas, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
  • Ielej katliņā granātābolu sulu un pievieno kardamonu. Karsē līdz brīdim, kad sula sāk sabiezēt. Noņem no uguns, pievieno 1 ēdamkaroti citronu sulas, olīveļļu, sāli un piparus pēc garšas. Atstāj uz remdenas plīts, lai ēdiena pasniegšanas brīdī mērce būtu silta.
  • Citā katliņā uzsildi pienu un sviestu.
  • Blenderī sajauc saldo kartupeļu biezeni, masu pievieno piena maisījumam. Blenderē, kamēr tiek iegūta viendabīga masa.
  • Iztīri jūras ķemmītes un nosusini tās ar virtuves dvieli. Pievieno sāli un piparus.
  • Lai pagatavotu jūras ķemmītes, panna uzkarsē rapšu eļļu un pievieno tai timiānu. Liec pannā jūras ķemmītes un apcep tās no katras puses 2-3 minūtes.
  • Uz šķīvja izkārto 3 biezeņa kaudzītes. Uz tām liec jūras ķemmītes, kuras dekorē ar granātābolu sēklām, ciedru riekstiem un svaigu timiānu. Pasniedz nekavējoties.