Mēs izmantojam cookies. Tie mums palīdz Tevi atcerēties!
Es saprotu
Kas ir cookies?

Ceturtdiena, 20. septembris

Guntra, Ginters, Marianna

Horoskops aunam

Meklēsi iespēju realizēties kādā samērā riskantā darījumā ar diezgan grūti prognozējamām sekām. Ja neieklausīsies citu izteiktajās prognozēs, vinnesta varbūtība daudzkārt samazināsies.

Horoskops vērsim

Tu nomaldīsies no pareizā ceļa, ja būsi pārvērtējis savu spēku vai tavas notikumu prognozes izrādīsies kļūdainas. Tāpēc iesaisties tikai tādos darījumos, kur esi nemaldīgi pārliecināts par savu varēšanu.

Horoskops dvīņiem

Dienas gaitā var pieaugt spriedze attiecībās ar citiem cilvēkiem, kas konstruktīvas sarunas un darbības var ievirzīt galīgi neprognozējamā gultnē. Noskaņojies izaicinājumiem un arī pārslodzei.

Horoskops vēzim

Tas, kas sākumā šķitīs patiess un uzticams, beigās var izrādīties neīsts un melīgs. Tāpēc turi visas savas maņas modras, lai nepalaistu garām nelielās norādes, kas tevi mudinās doties pareizajā virzienā.

Horoskops lauvai

Samierinies, ka tu neesi vienīgais ar ietekmi un pēdējā vārda tiesībām kolektīvā. Citu cilvēku neatkarīgā rīcība, kas neatbilst taviem priekšstatiem par lietu kārtību, mudinās tevi izvirzīt prasības, kuras nav izpildāmas.

Horoskops jaunavai

Esi pamodies ar vēlēšanos darīt vairāk un arī to, ko noteikti nevajadzētu. Enerģijas rezerves tevi nodrošinās ar nepieciešamo degsmi un apetīti pēc lielāka kumosa, nekā spēj apēst.

Horoskops svariem

Iespējams piedzīvosi vilšanos savos sabiedrotajos un domubiedros, bet pats arī esi vainojams notiekošajā. Izmaini spēka pielikšanas punktus. Lietas un cilvēki nostāsies savās vietās.

Horoskops skorpionam

Ļoti rūpīgi attiecies pret visiem, kuri analīzē un vērtē tavu darbu, jo viņu spēkos būs ietekmēt tavas finanses. Partnerattiecībās var gadīties kāds pārpratums, galvenokārt dēļ pienākumiem un solījumiem, kurus nespēj pildīt.

Horoskops strēlniekam

Enerģijas un spēka šodien tik daudz, ka vēlēsies uzņemties papildus slodzi no brīvas gribas un ar prieku. Rezultāts būs gan materiāls gandarījums, gan fizisks izsīkums.

Horoskops mežāzim

Šodien piedzīvosi situācijas, kuras pārbaudīs tavas un partneru sadarbības dzīvotspēju. Nenogalini laika pārbaudi izturējušas iestrādes spontānu nesaskaņu vārdā, jo tev vēl ne reizi vien nāksies sadarboties ar šiem cilvēkiem.

Horoskops ūdensvīram

Šodien no citas perspektīvas spēsi paraudzīties uz senām problēmām un pārstāsi cilāt vecās lietas. Spēka būs pietiekoši, lai pārliecinātu savus oponentus, kā arī saviem mīļajiem atradīsi pareizos vārdus.

Horoskops zivīm

Mēģinot saīsināt ceļu uz panākumiem, tu nevilšus to vari padarīt garāku un grūtāku. Neatklāj savu stratēģiju un taktiku, pirms neesi pārliecināts, ka tā nostrādās.

TV3
Vairāk..
LNT
Vairāk..
TV6
Vairāk..
Kanāls 2
Vairāk..
3+
Vairāk..
Dreamchef

Pīles krūtiņa ar apelsīnu marmelādes mērci un burkānu biezeni

Receptes autors: Helene

Pīles krūtiņa ar apelsīnu marmelādes mērci un burkānu biezeni

Nepieciešamās sastāvdaļas

  • Pīles krūtiņa
  • Rozmarīns
  • Burkāni (5 lieli vai 8 mazāki)
  • 100g sviesta
  • 100ml putukrējuma
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Olīveļļa
  • 2 ēdamkarotes vīnogu etiķa
  • Balzamiko
  • 200g vārītu biešu
  • 200g apelsīnu marmelādes
  • 200ml svaigas apelsīnu sulas
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 1 ēdamkarote Dižonas sinepju
  • Svaigi zaļumi servēšanai

Pagatavošana

  • Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220° C.
  • Nomizo burkānus, ieliec tos aukstā ūdenī un vāri apmēram 30 minūtes, līdz tie kļūst mīksti. 1 burkānu atstāj nevārītu.
  • Kamēr burkāni vārās, nomizo bietes un sagriez tās vienāda izmēra ripās. Ripiņās sagriez arī 1 burkānu, kurš netiek vārīts.
  • Iemarinē bietes ar balzamiko un ķiploku gabaliņiem. Turi marinādē 15 minūtes.
  • Paņem pannu un ielej tajā svaigi spiestu apelsīna sulu, pievieno apelsīnu marmelādi, soju, ķiploku, sinepes. Liec uz uguns un karsē līdz masa kļūst viendabīga, visu laiku maisot to.
  • Uzkarsē pannu uz lielas uguns, pīles krūtiņā veic dažus nelielus iegriezumus, un liec to uz pannas ar ādu uz leju. Cep pīli 3 minūtes, neizmantojot taukvielas (uz sausas pannas). Tad apgriez to un cep vēl 2 minūtes. Pēc tam pannu ar pīles krūtiņu ieliec cepeškrāsnī uz 8 minūtēm.
  • Tikmēr paņem sagrieztos burkānus, izkārto tos uz cepamā papīra, aplej ar olīveļļu, nedaudz sāls, rozmarīna. Blakus izkārto marinēto biešu gabaliņus un liec tos cepeškrāsnī.
  • Paralēli ņem vārītos burkānus un ieliec tos blenderī. Pievieno sviestu, vīnogu etiķi, 50g putukrējuma (bez saldinātājiem), sajauc visu kopā. Ja masa nav pietiekoši krēmīga, pievieno arī atlikušos 50g putukrējuma.
  • Pīli izņem no cepeškrāns un ļauj tas atlaisties vismaz 5 minūtes.
  • Tikmēr dekorē šķīvi, izkārtojot uz tā burkānu biezeni, apceptās burkānu un biešu ripiņas, pāri tām liec pīles krūtiņu (sagrieztu 2-3 gabalos). Pārlej apelsīnu marmelādes mērci un dekorē ar svaigiem zaļumiem.

Lai labi garšo!