Mēs izmantojam cookies. Tie mums palīdz Tevi atcerēties!
Es saprotu
Kas ir cookies?

Piektdiena, 22. februāris

Ārija, Rigonda, Adrians, Adriāna, Adrija

Ieskaties arī
Horoskops aunam

Gatavojies nopietnām sarunām ar priekšnieku, partneri, vecākiem vai kontrolējošo iestāžu pārstāvi. Saņemsi tiešas un nepārprotamas norādes uz savām kļūdām, tāpēc apbruņojies ar argumentiem un faktiem.

Horoskops vērsim

Tavs draudzīgums un pretimnākšana var sastapties ar aukstu noraidījumu. Komunikācija ar cilvēkiem veidosies nedaudz saspringti un pārlieku oficiāli. Nevarēsiet noskaņoties uz vienas frekvences.

Horoskops dvīņiem

Disciplinē savu prātu un neaizraujies ar pārlieku liela komforta meklējumiem. Nesaskaņas ar priekšniekiem var sasniegt kritisko masu, kas var novest pie tavas profesionalitātes apšaubīšanas.

Horoskops vēzim

Šodien paļaujies uz intuīciju un dabas zīmēm. Neesi pārlieku liels ideālists un ieklausies citu pieredzē šai sakarā. Iespējams, daži no taviem ideāliem kritīs no pjedestāla.

Horoskops lauvai

Šodien ir iespēja veikt korekcijas iepriekš sagatavotajos plānos vai dokumentos. Atsakies no nerealizējamām iecerēm un izfantazētiem notikumu scenārijiem. Rēķinies, ka šādi rīkojoties, tavu fanu rindas var krietni vien sarukt.

Horoskops jaunavai

Visās saskarsmēs šodien pētīsi un svērsi. Kā tirgus placī. Tas vistiešāk skars tuvos un mīļos. Iespējams, viņi darīs ko līdzīgu. Tāpēc šodien labāk turieties pa gabalu, neskatoties uz lielo mīlu.

Horoskops svariem

Šodien ir varena iespēja vienreiz pa visām reizēm pielikt punktu ieilgušiem kašķiem. Bet tev ir jābūt īpaši pacietīgam, uzmanīgam un iejūtīgam. Pamēģini vai sanāks!

Horoskops skorpionam

Sarunu vešana un dialoga māksla nebūs tava stiprā puse. Visu centīsies panākt ar tēlainu vīziju demonstrēšanu. Ar šādu attieksmi diez vai varēsiet vienoties par sadarbību vai apvienošanos.

Horoskops strēlniekam

Jo vairāki sagaidi no pārējiem, jo stingrākai disciplīnai sevi būs jāpakļauj. Piemēram, vari uzsākt masāžas kursu vai vienoties par naudas rezervju veidošanas nosacījumiem ar savu partneri.

Horoskops mežāzim

Šodien atcerēsies un novērtēsi izglītības lomu savā dzīvē. Nāksies teorētiski pamatot savu darbu, kam talkā nāks tavs akadēmiskās izglītības mantojums vai kāda veca skolas klade ar labi saglabātiem konspektiem.

Horoskops ūdensvīram

Šī nebūs nevis neizdevusies diena, bet gan izturības un profesionalitātes tests. Vari sajusties viens un pamests apstākļu varā, bet nekā! Modrās acis tevi vēros un vērtēs.

Horoskops zivīm

Nemeklē vieglu peļņu un ātru rezultātu. Darbi tiks veikti ar nelielu piespiešanos un apziņu, ka nedrīkst atlikt uz nākošo nedēļu. Šodien neizmanto arī aizliegtos paņēmienus.

TV3
Vairāk..
LNT
Vairāk..
TV6
Vairāk..
Kanāls 2
Vairāk..
3+
Vairāk..
Dreamchef

Pīles krūtiņa ar apelsīnu marmelādes mērci un burkānu biezeni

Receptes autors: Helene

Pīles krūtiņa ar apelsīnu marmelādes mērci un burkānu biezeni

Nepieciešamās sastāvdaļas

  • Pīles krūtiņa
  • Rozmarīns
  • Burkāni (5 lieli vai 8 mazāki)
  • 100g sviesta
  • 100ml putukrējuma
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Olīveļļa
  • 2 ēdamkarotes vīnogu etiķa
  • Balzamiko
  • 200g vārītu biešu
  • 200g apelsīnu marmelādes
  • 200ml svaigas apelsīnu sulas
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 1 ēdamkarote Dižonas sinepju
  • Svaigi zaļumi servēšanai

Pagatavošana

  • Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220° C.
  • Nomizo burkānus, ieliec tos aukstā ūdenī un vāri apmēram 30 minūtes, līdz tie kļūst mīksti. 1 burkānu atstāj nevārītu.
  • Kamēr burkāni vārās, nomizo bietes un sagriez tās vienāda izmēra ripās. Ripiņās sagriez arī 1 burkānu, kurš netiek vārīts.
  • Iemarinē bietes ar balzamiko un ķiploku gabaliņiem. Turi marinādē 15 minūtes.
  • Paņem pannu un ielej tajā svaigi spiestu apelsīna sulu, pievieno apelsīnu marmelādi, soju, ķiploku, sinepes. Liec uz uguns un karsē līdz masa kļūst viendabīga, visu laiku maisot to.
  • Uzkarsē pannu uz lielas uguns, pīles krūtiņā veic dažus nelielus iegriezumus, un liec to uz pannas ar ādu uz leju. Cep pīli 3 minūtes, neizmantojot taukvielas (uz sausas pannas). Tad apgriez to un cep vēl 2 minūtes. Pēc tam pannu ar pīles krūtiņu ieliec cepeškrāsnī uz 8 minūtēm.
  • Tikmēr paņem sagrieztos burkānus, izkārto tos uz cepamā papīra, aplej ar olīveļļu, nedaudz sāls, rozmarīna. Blakus izkārto marinēto biešu gabaliņus un liec tos cepeškrāsnī.
  • Paralēli ņem vārītos burkānus un ieliec tos blenderī. Pievieno sviestu, vīnogu etiķi, 50g putukrējuma (bez saldinātājiem), sajauc visu kopā. Ja masa nav pietiekoši krēmīga, pievieno arī atlikušos 50g putukrējuma.
  • Pīli izņem no cepeškrāns un ļauj tas atlaisties vismaz 5 minūtes.
  • Tikmēr dekorē šķīvi, izkārtojot uz tā burkānu biezeni, apceptās burkānu un biešu ripiņas, pāri tām liec pīles krūtiņu (sagrieztu 2-3 gabalos). Pārlej apelsīnu marmelādes mērci un dekorē ar svaigiem zaļumiem.

Lai labi garšo!