Mēs izmantojam cookies. Tie mums palīdz Tevi atcerēties!
Es saprotu
Kas ir cookies?

Trešdiena, 21. februāris

Ārija, Rigonda, Adrians, Adriāna, Adrija

Horoskops aunam

Pat ja būsi ne pārāk apmierināts ar notiekošo, izvēlēsies vienmēr uzbrūkošā rīcības plāna pieeju. Protams, tie būs tavi noteikumi, kurus citiem nāksies akceptēt. Ja ne, tev nāksies norīt kādu krupi.

Horoskops vērsim

Meklēsi stabilitāti, paredzamību un pazīstamu vidi, kurā varēsi justies droši. Nākotnes plānos nebūs vietas gadījuma iegribām, intrigām un mirkļa vājumam.

Horoskops dvīņiem

Pievēršoties un atceroties sadzīves pienākumus, pasargāsi sevi no nevajadzīgiem pārsteigumiem un negaidītiem uzbraukumiem. Ieteicams nodarboties ar pašanalīzi vai kādu līdzīgu garīgu praksi.

Horoskops vēzim

Diena piemērota, lai tu atmūķētu savu prasmju pūra lādi un krāmētu visus savus dārgumus uz galda. Atklāj savu slēpto potenciālu gan pasūtītājiem, gan konkurentiem. Par izbrīnu vai arī par spīti!

Horoskops lauvai

Šodien, lai sasniegtu iecerēto, nāksies demonstrēt visu savu īpašību un iemaņu buķeti – uzņēmību, agresivitāti, drosmi, talantus. Ja mēģināsi palikt remdenā komforta zonā, visi lauri tiks kādam ambiciozākam konkurentam.

Horoskops jaunavai

Darbā centies ielikt visu savu radošās pašizpausmes dzirksti un atklāt savu slēpto potenciālu gan priekšniekiem, gan darba biedriem par izbrīnu. Skaudīgajiem un nenovīdīgajiem par spīti neizrādi, ja kas noiet greizi.

Horoskops svariem

Izvēlies pareizo attieksmi visās ar darba attiecībām saistītajās situācijās. Uzdrīkstēšanās un patiess pozitīvisms kausēs pat visaukstāko priekšnieku un nelabvēļu sirdis.

Horoskops skorpionam

Šodien nevairies un nebaidies no veselīgas konkurences. Tavas pozīcijas ir drošas. Tava reputācija tikai pieaugs, ja atļausies nodemonstrēt kādu no savām slēptajām prasmēm.

Horoskops strēlniekam

Savas taisnības izsalkumu remdēsi ar apkārtējo cilvēku uzmanības apliecinājumiem. Vari sajusties garlaikots, ja šodien jāveic monotons un vienmuļš darbs, kas neļauj ieslēgt vismaz trešo ātrumu.

Horoskops mežāzim

Šodien tev pietrūkst spriedzes un dinamikas. Ja tevi pārņem sajūta, ka diena nelietderīgi izniekota, paskaties uz notiekošo no cita skatupunkta. Vajadzētu pamēģināt kaut ko nebijušu, tu to noteikti nenožēlosi.

Horoskops ūdensvīram

Šodienas priecīgajiem notikumiem līdzi vilksies tāda neparedzētos blakus efektu astīte, kas kopējo bildi nedaudz pabojās. Izdevumi, ar kuriem rēķinājies, var beigu galā sanākt lielāki vai arī pasākums, uz kuru esi uzaicināts, tev izvērtīsies par samērā dārgu pasākumu.

Horoskops zivīm

Personīgajās attiecībās, pēc vairāk vai mazāk veiksmīga aptumsumu un Valentīnu perioda, vari mēģināt meklēt atslēgšanos vai aizmiršanos tālumā. Ja esi pārliecināts par sevi un savu partneri, nekas nevarēs sašķobīt jūsu savienību.

TV3
Vairāk..
LNT
Vairāk..
TV6
Vairāk..
Kanāls 2
Vairāk..
3+
Vairāk..
Dreamchef

Pīles krūtiņa ar apelsīnu marmelādes mērci un burkānu biezeni

Receptes autors: Helene

Pīles krūtiņa ar apelsīnu marmelādes mērci un burkānu biezeni

Nepieciešamās sastāvdaļas

  • Pīles krūtiņa
  • Rozmarīns
  • Burkāni (5 lieli vai 8 mazāki)
  • 100g sviesta
  • 100ml putukrējuma
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Olīveļļa
  • 2 ēdamkarotes vīnogu etiķa
  • Balzamiko
  • 200g vārītu biešu
  • 200g apelsīnu marmelādes
  • 200ml svaigas apelsīnu sulas
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 1 ēdamkarote Dižonas sinepju
  • Svaigi zaļumi servēšanai

Pagatavošana

  • Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220° C.
  • Nomizo burkānus, ieliec tos aukstā ūdenī un vāri apmēram 30 minūtes, līdz tie kļūst mīksti. 1 burkānu atstāj nevārītu.
  • Kamēr burkāni vārās, nomizo bietes un sagriez tās vienāda izmēra ripās. Ripiņās sagriez arī 1 burkānu, kurš netiek vārīts.
  • Iemarinē bietes ar balzamiko un ķiploku gabaliņiem. Turi marinādē 15 minūtes.
  • Paņem pannu un ielej tajā svaigi spiestu apelsīna sulu, pievieno apelsīnu marmelādi, soju, ķiploku, sinepes. Liec uz uguns un karsē līdz masa kļūst viendabīga, visu laiku maisot to.
  • Uzkarsē pannu uz lielas uguns, pīles krūtiņā veic dažus nelielus iegriezumus, un liec to uz pannas ar ādu uz leju. Cep pīli 3 minūtes, neizmantojot taukvielas (uz sausas pannas). Tad apgriez to un cep vēl 2 minūtes. Pēc tam pannu ar pīles krūtiņu ieliec cepeškrāsnī uz 8 minūtēm.
  • Tikmēr paņem sagrieztos burkānus, izkārto tos uz cepamā papīra, aplej ar olīveļļu, nedaudz sāls, rozmarīna. Blakus izkārto marinēto biešu gabaliņus un liec tos cepeškrāsnī.
  • Paralēli ņem vārītos burkānus un ieliec tos blenderī. Pievieno sviestu, vīnogu etiķi, 50g putukrējuma (bez saldinātājiem), sajauc visu kopā. Ja masa nav pietiekoši krēmīga, pievieno arī atlikušos 50g putukrējuma.
  • Pīli izņem no cepeškrāns un ļauj tas atlaisties vismaz 5 minūtes.
  • Tikmēr dekorē šķīvi, izkārtojot uz tā burkānu biezeni, apceptās burkānu un biešu ripiņas, pāri tām liec pīles krūtiņu (sagrieztu 2-3 gabalos). Pārlej apelsīnu marmelādes mērci un dekorē ar svaigiem zaļumiem.

Lai labi garšo!