Mēs izmantojam cookies. Tie mums palīdz Tevi atcerēties!
Es saprotu
Kas ir cookies?

Ceturtdiena, 26. aprīlis

Alīna, Sandris, Rūsiņš

Horoskops aunam

Dažu cilvēku tev adresētie vārdi būs grūti izprotami. Tas tevī var radīt diskomforta sajūtu, jo nespēsi visu kontrolēt un paredzēt. Nekļūsti aizdomīgs un nenoslēdzies sevī.

Horoskops vērsim

Šodien būsi citu aprūpētājs un aizstāvis. Iespējamas situācijas, kurās sajutīsies nedaudz apvainots, nesaprasts vai aizvainots. Tas liecina par to, ka nedari vai nedzīvo saskaņā ar savu pārliecību.

Horoskops dvīņiem

Darbā būsi fokusēts un šodien jau spēsi darboties vismaz trešajā ātrumā, kas ir izcila kombinācija lielu projektu un radošu plānu gatavošanai. Tikai neiznieko laiku maznozīmīgās lietās un mācies deleģēt pienākumus.

Horoskops vēzim

Novērtēsi precīzu informāciju, labu padomu un draudzīgu kritiku. Izstarosi mieru un harmoniju un tā radīsi drošības sajūtu citiem. Neatliec braucienu, sarunu vai tikšanos uz citu laiku. Šīs lietas jānokārto šodien.

Horoskops lauvai

Naudas jautājumi veiksmīgi atrisināsies. Iespējami darba komandējumi, kuros iepazīsies ar cilvēkiem, kas nākotnē varētu sagādāt tev kādu siltu vietiņu, tomēr necenties nedabīgi steidzināt notikumus.

Horoskops jaunavai

Notikumus nevajag steidzināt, pat ja tas rada iekšēju diskomforta sajūtu. Bez liekas kņadas un iedziļinoties dari visu pēc kārtas. Atvēli kādu brīdi klusumam un vienatnei.

Horoskops svariem

Šodien nekādu pārmērību un izvairies no pārpūles. Vislabākais ieteikums ir atpūsties un parūpēties par savu veselību, labo izskatu, radošām nodarbēm vai mazām privātām lietām.

Horoskops skorpionam

Partnerattiecībās emocijas atdzīvosies un pieņemsies spēkā, pie kam - ļoti jaudīgi. Būsi patīkami iecietīgs pret citu trūkumiem. Domas vedinās uz baļļošanos un tusēšanu, ja ne šodien, tad rīt noteikti.

Horoskops strēlniekam

Šodien kļūsi nesalīdzināmi ātrāks un atvērtāks komunikācijai. Mentālās un arī radošās aktivitātes būs skaidras un konkrētas, bez apziņas aptumšošanas un sevis žēlošanas brīžiem.

Horoskops mežāzim

Nefokusējies uz materiālam lietām, šodien svarīgi estētiskie un garīgie dzīves aspekti. Necīnies par taisnību kādā jautājumā ar aizsietām acīm, tikai skaidra izpratne par notiekošo var sniegt pozitīvus risinājumus.

Horoskops ūdensvīram

Jāsaņemas un jāfokusējas uz galveno. Nevajag uztraukties par nenozīmīgiem sīkumiem, bet redzēt lielo problēmu. Vēlreiz pārdomāsi kāda cilvēka senāk izteiktu piedāvājumu.

Horoskops zivīm

Noskaņojies uz miermīlīgu noti. Šodien komforts tavā mājā būs atkarīgs no psiholoģiskās atmosfēras nevis no konkrētām darbībām. Tavi ģimenes locekļi var meklēt tavu finansiālo palīdzību.

TV3
Vairāk..
LNT
Vairāk..
TV6
Vairāk..
Kanāls 2
Vairāk..
3+
Vairāk..
Dreamchef

Jūras velšu trio

Receptes autors: Monta

Jūras velšu trio

Nepieciešamās sastāvdaļas

  • Laša fileja
  • Jūras ķemmītes
  • Garneles
  • Avokado
  • Saldais kartupelis
  • Tomāti
  • Baziliks
  • Olīveļļa
  • Sviests
  • Ingvers
  • Medus
  • Ķiploks
  • Sāls, melnie pipari
  • Bekons
  • Kļavu sīrups
  • Citronu sula
  • Sojas mērce
  • Čilli
  • Diedzēti asni

Pagatavošana

  • Iemarinē lasi, tam pievienojot nedaudz citronu sulas, medu, sojas mērci, sakapātu ingveru un olīveļļu.
  • Iztīri garneles no čaulas, iemarinē tās ar olīveļļu, ķiploku un čilli.
  • Nomizo saldo kartupeli, sagriez vidēja izmēra gabaliņos un vāri līdz tie kļūst mīksti.
  • Blenderī liec vārītos saldos kartupeļus, pievieno tiem sviestu un blenderē, kamēr tie kļūst par biezeni. Pievieno sāli pēc garšas.
  • Samīci avokado līdz tas kļūst par mīkstu masu, pievieno citrona sulu, sāli, piparus pēc garšas.
  • Sakapā tomātus un blenderī sajauc tos ar baziliku, olīveļļu, ķiploku, medu, sāli un citronu sulu.
  • Bekonu sagriez mazos gabaliņos un cep tos uz pannas kļavu sīrupā, līdz tie kļūst kraukšķīgi.
  • Cep iemarinēto lasi vidēji gatavu, tad noņem no pannas un ļauj tam atlaisties (tas turpinās gatavoties, kamēr darīsi pārējās lietas).
  • Iemarinētās garneles cep apmēram 3 minūtes, kamēr tās iegūst rozīgu krāsu.
  • Jūras ķemmītēm pievieno sāli un piparus, cep sviestā apmēram 2 minūtes, kamēr tās iegūst viegli zeltainu krāsu.
  • Servē katru jūras velti ar atšķirīgu biezeni – lasim pievieno saldo kartupeļu biezeni, jūras ķemmītēm – avokado, bet garneles – ar tomātiem un baziliku.
  • Jūras ķemmītes dekorē ar kraukšķīgajiem bekonu gabaliņiem, bet lasim pārber diedzētos zaļumus.

Bon appetite!