Mēs izmantojam cookies. Tie mums palīdz Tevi atcerēties!
Es saprotu
Kas ir cookies?

Svētdiena, 23. septembris

Agris, Agrita

Horoskops aunam

Praktisko uzdevumu risināšana šodien nedrīkst nomākt radošos centienus. Apbruņojies ar pacietību un skaties uz lietām ar mākslinieka acīm. Cilvēki sadzirdēs tavus vārdus, bet nepiekritīs tavam viedoklim.

Horoskops vērsim

Šodien ir liela varbūtība, ka sastapsies ar nesapratni, apzinātu vai nejaušu krāpšanu vai līdzīgām izpausmēm. Juridiskie, filozofiskie un reliģiskie jautājumi var kļūt par tavu un partneru strīdu iemesliem.

Horoskops dvīņiem

Pienācis laiks pievērsties lieliem sociāliem vai radošiem projektiem. Sadarbība ar neformālām organizācijām un interešu klubiem var nodrošināt plašu darbības lauku nākotnē.

Horoskops vēzim

Šodien tevi pārņems atvieglojuma sajūta un lēnu garu apdarīsi ikdienas darbus, kamēr prāts kavēsies pie nedaudz romantiskākiem dzīves aspektiem. Prāts ar sirdi var būt iesaistīti nebeidzamās debatēs.

Horoskops lauvai

Izturies dabiski un parādi sabiedrībai savas pārliecības priekšrocības. Vai tev izdosies citus pārliecināt, parādīs laiks. Nepārkāp dabiskuma un viegluma robežas, lai aktivitātes nepārvērstos samākslotā izrādē.

Horoskops jaunavai

Šodien meklēsi netradicionālus risinājumus profesionālo situāciju risināšanai, bet visi līdzekļi mērķu sasniegšanai nebūs vienlīdz labi. Pievērs uzmanību tam, kādus informācijas kanālus izmanto, jo pastāv iespēja iemaldīties neadekvātā realitātē.

Horoskops svariem

Šodien darījumus vajadzētu kārtot ar rakstisku dokumentu starpniecību un, pēc iespējas, izvairīties no vārdiskām vienošanās formām. Tavu labsajūtu var ietekmēt veselības stāvoklis un atmosfēra mājās.

Horoskops skorpionam

Šodien būs vēlēšanās vai nu pārspīlēt, vai nenovērtēt dažādu problēmu iespējamību. Abas šīs galējības norāda uz tavu iekšējo nestabilitāti kādā jautājumā. Attiecību jomā labāk ieņem pasīvā gaidītāja pozīciju.

Horoskops strēlniekam

Šodien ir īstais laiks, lai iedziļinātos garīgos, filozofiskos un mistiskos jautājumos. Ja nepievērsīsi uzmanību detaļām, nāksies pie tēmām vai uzdevumiem atkārtoti atgriezties.

Horoskops mežāzim

Mēģini atrast pielietojumu savai iekšā briestošajai agresijai un vēlmei pierādīt savu ietekmi un zināšanas. Vislabāk būtu izlādēties kādās fiziskās aktivitātēs, bet ja darba reglaments to nepieļauj, ķeries klāt tiem jautājumiem, kurus iepriekš biji atlicis.

Horoskops ūdensvīram

Attiecībās pieaugs vēlme paust jūtas un emocijas, īpaši ilgi apspiestās. Visa krāšņā buķete var izlauzties saules gaismā, visi ērkšķi un skaistie ziedi var pabojāt realitāti.

Horoskops zivīm

Fantāzijas mājos tavā nemierīgajā dvēselē. Daudzsološie mājieni gan neiegūs konkrētas aprises, tomēr sniegs iekšēju mierinājumu. Iespējams, tu šādi vilcini laiku, lai atliktu kādu eksistenciāli būtiskas problēmas risināšanu.

TV3
Vairāk..
LNT
Vairāk..
TV6
Vairāk..
Kanāls 2
Vairāk..
3+
Vairāk..
Dreamchef

Cukīni nūdeles ar vistu sojas un siera mērcē

Receptes autors: Gabriele

Cukīni nūdeles ar vistu sojas un siera mērcē

Nepieciešamās sastāvdaļas

  • 200g svaiga cukīni
  • 400g vistas filejas
  • 50g granātābolu sēklu
  • 200ml sojas piena (nesaldināts un bez cukura)
  • 30g sojas proteīna (nesaldināts)
  • 50g Džiugas cietā siera (24 mēnešu noturēts)
  • Kajēnas pipari
  • Karijs
  • Malti melnie pipari
  • Malts Himalaju rozā sāls
  • Malts kumīns
  • Ūdens

Pagatavošana

  • Sagatavo vistas fileju: nomazgā to un sagriez nelielos gabalos, cep uz pannas uz lēnas uguns, līdz tā kļūst zeltaina.
  • Sagatavo mērci: pannā ielej sojas pienu, pievieno sojas pulveri, piparus, sāli, kumīnu pēc garšas. Maisi to visu kopā, līdz masa kļūst viendabīga.
  • Pirms masa sāk vārīties, pievieno sarīvētu cieto sieru un iepriekš pagatavotos vistas gabaliņus. Pasautē pannā tos vēl pāris minūtes, lai vista piesūcas ar mērci.
  • Notīri un nomizo cukīni. Sagriez to plānās, garās strēmelēs. Apcep strēmeles uz pannas, pievieno sāli pēc garšas. Cep pāris minūtes, līdz tās kļūst mīkstas.
  • Uz šķīvja liec cukīni, tam pievieno vistas gabaliņus ar mērci.
  • Dekorē ar granātābolu sēklām.

Bon appetite!