“Viņu aizveda ar ātro palīdzību. Pusdzīvu, bet dzīvu.” Ķengaragā glābēji no liesmām izvelk sirmgalvi

Par spīti kaimiņu zvaniem sociālajiem dienestiem un namu pārvaldniekam, neviens uz Ķengaraga iedzīvotāju sūdzībām nereaģēja. Ilgstoši tika ziņots par kādu sirmgalvi, kas nespēj parūpēties par sevi un apdraud gan savu, gan citu drošību. Ceturtdien pensionāra dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks un vīrietis teju gāja bojā.

Atpakaļ uz rakstu

3 komentāri

  • Kristīne Selga
  • Daniels Eglītis
  • Ina Grinfelde

    Ina Grinfelde

    Я не понимаю ..Но как можно остаться настолько без сердечными все соседи бьют тревогу никто не обращает внимание социальная служба проинформирована о нём.. Им тоже всё равно, не понимаю как так можно.. Ещё газ отклют остается практически без возможности приготовить себе покушать ..дайте социального работника,или родных найдите,ну в худшем случае в пансионат что это за отношение ?Вот такие вот старые люди они всю жизнь пашут на эту страну на Латвию и вот под старость лет они вот так вот получают себе такую жизнь.. Они разве это заслуживают? После такого даже в Латвии не жить не работать не хочется, потому что откуда известна нам как в старости у нас сложится жизнь ...ПОЗОР

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!