6 komentāri

Kādā dzīvoklī Smiltenē ballītes laikā izceļas ugunsgrēks, un pēc tā dzēšanas, lai novērstu vēl lielāku nelaimi, sabojāti ir arī pārējie mitekļi visā mājā. To īpašniekiem atliek vien noplātīt rokas.

Pirmdienas vakars Smiltenē pie mājas Dzirnavu ielā 25 aizritēja jautrā gaisotnē. Vismaz tā šķita vienam no mājas īpašniekiem, kurš kopā ar draugiem sētā dedzināja mucu ar atkritumiem un pie reizes cilāja grādīgo dziru pudeles.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pārējiem nama iedzīvotājiem pasākums neviesa uzticību un radās šaubas par mājas drošību. Tika izsaukta pašvaldības policija, kas veda pamācošas sarunas ar jautro baru, un beigu beigās kaimiņi no blakus mājas ugunskuru apdzēsa.

Pati ballīte gan neapdzisa un jau tālāk turpinājās dzīvoklī. Tur arī notika nākamā nelaime – patiešām izcēlās ugunsgrēks, un tas bija nopietns. Rezultātā pēc tā dzēšanas, kurā iesaistījās glābēji, ar ūdeni sabojāti arī pārējie dzīvokļi, kas atrodas mājā.

Mājas īpašnieks, kura dzīvoklī meklējami uguns pirmsākumi, šobrīd komunikāciju ar pārējiem kaimiņiem nevēlas uzturēt. Pašlaik māja stāv tukša. Neskartās mēbeles tiek pārvestas citviet un jāsāk kalt tālākie plāni, lai no mitruma neciestu neizdegušie dzīvokļi. Ar laiku varbūt ir cerība māju atjaunot.

Foto

TOP komentāri

  • Natalija
    0 0 0

    Natalija

    Loti zel tiesam es to sievieti pazistu laba sieviete stradiga ilgi nostradaja arzemes lai nopirktu dzivokliti un redz ka sanaca
  • lol
    0 0 0

    lol

    Man zhel protams cilveku, bet par apdrosinasanu cilveki sak domat tikai pec nelaimes. Dzivokli apdrosinat uz gadu tacu neko nemaksa - man 50kvadratmetri gada 25 eiro izmaksas
  • Aaaa

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl