Ganību dambī izcēlies plašs ugunsgrēks – aizdegusies kāda noliktava

2 komentāri

Trešdien, 9. augustā, Ganību dambja un Bukultu ielas apkaimē aizdegusies kāda noliktava. 

Uzņēmuma darbinieki izsaukuši glābējus un arī pašu spēkiem centušies liesmas dzēst, taču neveiksmīgi. Tikai ugunsdzēsēji ar savā rīcībā esošo tehniku spējuši degšanu ierobežot.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Notikuma vietā ieradies kā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), tā arī mediķi un Valsts policija. Īsā laikā ugunsdzēsējiem izdevies uguni ierobežot. Aplūkojot tuvējo apkārtni, secināts, – liesmas savu ceļu uz šo ēku sākušas no kādas blakus teritorijas.

Šobrīd par notikušo Valsts policijā uzsākta izmeklēšana, savukārt glābšanas darbu vadītājs norāda, ka uzņēmuma darbinieki līdz operatīvo dienestu ierašanās brīdim centušies pašu spēkiem apslāpēt liesmas, izmantojot ugunsdzēšamos aparātus. Liesmas, visticamāk, pamanītas salīdzinoši vēlu, tādēļ tās izdevies ierobežot vien jau ar glābēju palīdzību.

Ugunsgrēka dzēšanas darbi un jumta konstrukciju demontāža kopumā aizņēmusi aptuveni trīs stundas, un pēdējas ugunsdzēsēju automašīna notikuma vietu pametusi īsi pēc plkst. 15.00.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl