Komentāri
Rīgā par bērnu pornogrāfijas, zoofilijas un nekrofilijas materiālu apriti aizturēts vīrietis
Pixabay

Valsts policija, strādājot bērnu pornogrāfijas apkarošanas jomā, bija saņēmusi informāciju par personu, kura, iespējams, nodarbojas ar aizliegtu materiālu lejupielādi un augšupielādi.

10. maijā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes likumsargi, kas specializējas pret nepilngadīgajiem vērsto noziedzīgo nodarījumu apkarošanā, un Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes policisti ieradās aizdomās turētā vīrieša dzīvesvietā, Rīgā, Ķengaragā, lai veiktu kratīšanu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kratīšanas laikā tika izņemti datu nesēji, kas satur ievērojamu skaitu fotogrāfiju un videomateriālu ar bērnu pornogrāfiju, zoofiliju un nekrofiliju.

Tajā pašā dienā tika aizturēts arī aizdomās turētais – 1985. gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš nav sodīts.

Patiesais atsavinātais failu apjoms vēl tiek precizēts, taču jau tagad zināms, ka tas ir ievērojams.

Pašreizējā informācija liecina, ka vīrietis vairāku gadu garumā no dažādiem ārzemju interneta resursiem lejupielādējis šīs fotogrāfijas un videomateriālus, kurus vēlāk arī augšupielādējis.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 166. panta otrās daļas – par tādu pornogrāfiska rakstura materiāla apriti, kurš satur bērnu pornogrāfiju, cilvēka seksuālas darbības ar dzīvnieku, nekrofiliju vai dzimumtieksmes apmierināšanu vardarbīgā veidā.

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Aizdomās turētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis policijas uzraudzība.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl