1 komentārs
Policisti kļūst par aculieciniekiem zādzībai tramvajā un aiztur 63 gadus vecu kabatzagli
Kad tramvajs bija apstājies sabiedriskā transporta pieturā Rīgas centrā, kāda sieviete no citas sievietes somas izvilka maku un izskrēja laukā pa durvīm. (Zane Bitere / LETA)

Piektdienas, 11. augusta, pēcpusdienā Valsts policijas policisti, kuri tobrīd veica darba pienākumus, 1. maršruta tramvajā kļuva par aculieciniekiem noziegumam.

Kā informē Valsts policija, kad tramvajs bija apstājies sabiedriskā transporta pieturā Rīgas centrā, kāda sieviete no citas sievietes somas izvilka maku un izskrēja laukā pa durvīm. Cietusī zādzību nebija pamanījusi, taču noziegumu ievēroja policisti, kuri garnadzei metās pakaļ.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Aizturēšanas brīdī sabiedriskā transporta pieturā garnadze nozagto maku nometa zemē un pretojās policistiem. Likumsargi atguva nozagto maku, kurā atradās vairāk nekā 100 eiro, un agresīvo sievieti nogādāja policijas iecirknī.

Aizdomās turētā ir dzimusi 1954. gadā un jau iepriekš vairākas reizes sodīta par zādzībām nelielā apmērā.

Par 11. augustā izdarīto noziegumu ir uzsākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods. Svētdien, 13. augustā, aizdomās turētajai sievietei tika piemērots drošības līdzeklis policijas uzraudzība.

Valsts policija aicina iedzīvotājus sabiedriskās vietās, tostarp sabiedriskajā transportā, ievērot pastiprinātu piesardzību, – nēsāt vērtīgas mantas aiztaisītās iekškabatās un neizlaist savas somas no redzesloka.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl