Aizturēts iespējamais slepkava, kas pērn decembrī Jelgavā nošāva vīrieti

Komentāri

Sveces un ziedi biezā slānī pagājušā gada decembra sākumā gūla uz bruģa pie mājas Jelgavā, Satiksmes ielas 51. nama pagalmā, kur atrasts smagi cietis vīrietis, kurš sašauts ar kaujas ieroci. Ārsti toreiz cīnījās par vīrieša dzīvību, taču to glābt nebija iespējams. Toreiz ierosināta krimināllieta par slepkavību, bet vainīgo uzreiz atrast neizdevās.

Ir pagājis gandrīz gads, un likumsargi nākuši klajā ar negaidītu paziņojumu. Slepkava aizturēts jau martā, bet līdz šim par to klusēts daudz un dažādu iemeslu dēļ.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Šobrīd gan notikušais tiek traktēts kā pasūtījuma slepkavība. Uzbrukuma iemesli ir neskaidri, bet pastāv aizdomas, ka slepkavam nav bijis personīga naida pret upuri un viņš vienkārši noalgots kā killers. Tas gan nenozīmē, ka viņam nebūs jāatbild. Vīrietis joprojām atrodas apcietinājumā un gaida tiesu.

Toreiz ar vairākiem šāvieniem mugurā nogalinātā Armanda kaimiņi bija skeptiski, ka policijai izdosies slepkavu aizturēt, un, lai arī meklēšanas pasākumos iesaistīti lieli spēki, patiešām tam vajadzēja vairākus mēnešus.

Toreiz kaimiņi pat nepieļāva iespēju, ka nošautais vīrietis varētu būt saistīts ar kādām kriminālām aprindām. Arī šobrīd notikušais netiek saukts par grupējumu kariem vai kā tamlīdzīgi. Drīzāk kāds personīgs naids par pāridarījumu bijis šīs asiņainās atriebības iemesls.

Par iespējamajiem uzbrukuma motīviem uzzināsim tikai tiesā, ja vien aizdomās turamais vīrietis nebūs izdomājis klusēt. Katrā ziņā ir skaidrs, ka slepkavības pasūtītāju, ja tāds tiešām bijis viņš pats noteikti neizdos, jo soda smagums no tā diez vai mazināsies. Tā vietā slepkava cerēs, ka viņa algotājs uz cietumu nesīs dāsnus pienesumus apmaiņā pret mūžīgu klusēšanu.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl