3 komentāri

Pēcpusdienā, kad termometra stabiņš pakāpies jau virs +30 grādiem, Augusta Deglava ielā pie gājēju pārejas, iepretim tā dēvētajai “Ušakova kepkai”, sadūrās trīs auto.

Kolonnas aizmugurē stāvēja pamatīgi sadauzīta “Toyota”, tad kāds 7. sērijas “BMW’ un tam priekšā “VW” komercauto.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“VW” stūrētājs atklāja, ka viņš kundzes pilotēto “Toyota” bija ievērojis jau iepriekš, turklāt auto piesaistījis skatu tieši šoferes neparasto manevru dēļ.

Savukārt avārijas izraisītāja notikuma vietā zem ceļmalas kokiem patvērās no svelmes. Kundze atklāja, ka nejūtas labi un nekādi nespēj izskaidrot, kādā veidā nonākusi šajā situācijā.

Tā kā neviens no avārijā iesaistītajiem tomēr nevēlējas mediķu palīdzību, vienīgie Augusta Deglava ielā ieradās ceļu policisti. Viņi pieņēma visu iesaistīto paskaidrojumus un tālāk lems, ko darīt ar šo lietu.

Šajā karstajā laikā esiet īpaši piesardzīgi un nekādā gadījumā nesēdieties pie stūres, ja jūtat, ka karstums jūs ir kaut kā ietekmējis. Kā redzat, tas var beigties arī pavisam bēdīgi.

TOP komentāri

  • Janis
    +2 +2 0

    Janis

    Toyota mainīja joslas pirms gājēju pārejas brīdī kad parējie jau bremzēja lai laistu gājēju. luk arī viss stāsts. Bet esmu pamanījis ka jauni hyndai un toyotas (krosoveri) klust par biedu ielās, jo tos vada pārsvarā shādi vadītāji - "11. diena uz ielas" (braukt nemāk, bet pashiem sāk likties ka māk)
  • Vadītājs
    +1 +1 0

    Vadītājs

    Ja nepazīstat cilvēku, labāk nespriediet par negadījumu. Varbūt viņa Jums dzīvību izglāba, kā ārsts , vai kādu dienu griezīsieties pie viņas studentiem pēc palīdzības. Tas ka cilvēks sajutās slikti savos gados šai karstumā neliecina par braukšanas māku.
    Ozola kungs , saprotu esat oligarhs tad mašīna no Jums.
  • Janis Ozols

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl