1 komentārs

Trešdienas, 26. aprīļa, rītā par vienu no nopietnākajām avārijām galvaspilsētā parūpējies kāds iereibis šoferis, kurš pēc avārijas pat pamanījies pamest notikuma vietu.

Ap pusdesmitiem no rīta Juglas ielā notika nopietna avārija. Sarkanā 5. sērijas BMW vadītājs, acīmredzami pārsniedzot braukšanas ātrumu, līkumā apdzinis kādu kravas auto, taču, atgriežoties savā joslā, nav paspējis samazināt ātrumu un ietriecies priekšā, tajā pašā virzienā braucošajā “Ford Focus”. Atskanējis griezīgs troksnis un stiklu šķinda.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Avārijas vietā jau pēc mirkļa piestājuši vairāki garāmbraucēji. Kāds izsaucis policistus un “ātro palīdzību”.

Lai arī apkārtējie, gaidot palīdzību, šķietami pieskatījuši BMW šoferi, kādā mirklī vīrietim tomēr izdevies aizlaisties.

Šajā reizē lieti noderējusi galvaspilsētas pašvaldības policistu palīdzība. Viņi nejauši braukuši garām negadījuma vietai un piestājuši, lai noskaidrotu, kas noticis. Uzzinot par aizbēgušo BMW šoferi, viņi piefiksējuši pazīmes un devušies pa ļaundara pēdām. Tomēr policistu un meklētā šofera sastapšanās notikusi pavisam nejauši, mirklī, kad viņš ar asiņainu seju izsoļojis no meža.

Inspektoru aizdomas, ka šis cilvēks varētu būt meklētais BMW šoferis, apstiprinājušās un aculiecinieki atpazinuši aizbēgušo.

Drīz vien 49 gadus vecā vīrieša izelpā konstatētas vairāk nekā divas promiles alkohola. Tāpat noskaidrojies, ka viņš pie stūres sēdies, par spīti tam, ka viņam nav vadītāja apliecības. Par iespaidīgo šajā rītā paveikto pārkāpumu komplektu pret auto stūrētāju ierosināts kriminālprocess.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl