3 komentāri

Alūksnes centru izgrezno gulbju dīķis ar iespaidīgu un krāšņu strūklaku tās centrā. Jauko parka ainavu trešdien ap plkst. 18.00 izbojāja kāds 37 gadus vecs šoferis.

Viņš vispirms izraisīja avāriju uz blakus esošās Pils ielas, bet pēc sadursmes ar visu spēkratu un pasažieri ielidoja dīķī. Tuvumā esošie cilvēki skriešus metās palīgā, jo pamanīja, ka automašīna atrodas zem ūdens un grimst arvien dziļāk.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

”Volkswagen Passat” šoferis ar pasažieri pamanījās izkļūt drošībā caur automašīnas bagāžnieku. Tikmēr notikuma vietā ieradās operatīvie dienesti.

Aculieciniece stāsta, ka, pirms ieradās policija, automašīnas vadītājs kopā ar draugu jau paspēja aizbēgt un apzagt tuvējo veikalu.

Valsts policija ziņo, ka šoferis atteicās sadarboties ar likumsargiem un ”iepūst trubiņā”, lai fiksētu promiļu daudzumu, tāpēc tika nogādāts Alūksnes slimnīcā veikt ekspertīzes. Policija likuma pārkāpēju aizturēja un ir uzsākusi kriminālprocesu, lai noskaidrotu notikušā apstākļus. Automašīnas vadītājs, iespējams, braucis dzērumā, kā arī viņam nebija autovadītāja apliecības.

Raivo Koemecs
VP Alūksnes iecirkņa kriminālpolicijas priekšnieks

Sakarā ar to, ka vadītājs vadīja automašīnu bez vadītāja apliecības, viņam ir tiesas spriedums stājies spēkā jau iepriekš – par aizliegumu vadīt automašīnu.

Noziegumā apsūdzētais šoferis veicis apdzīšanas manevru, pārsniedzot braukšanas ātrumu, un tāpēc uztriecās automašīnai “Volvo”, kurā atradās šoferis un divi pasažieri, tajā skaitā, nepilngadīgs bērns. Par laimi, ceļu satiksmes negadījumā cietušo nav.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl