9 komentāri
“Rokasbremzes vai ātrumkārbas defekts…” – pašvaldības policija skaidro, kā policijas “autiņš” noslīka Ķīšezerā

Policijas busiņš Ķīšezerā – šādu attēlu raidījumam “Degpunktā” iesūtījis aculiecinieks. Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis, kliedējot jau briest sākušo mistēriju, komentē, kā tas varēja gadīties.

Skaties.lv jau ziņoja – raidījuma “Degpunktā” reportiera sadaļā saņemta visai īpatnēja fotogrāfija – pašvaldības policijas busiņš “peld” Ķīšezerā, un no ūdens ārā rēgojas tikai jumts.

Toms Sadovskis
RPP pārstāvis

Automašīna ir 2000. gada izlaiduma, un tā noslīka šā gada martā. Auto nobraukums ir 340 tūkst. km, un, lai gan šogad tai bija izieta tehniskā apskate, acīmredzot bija radies slēpts defekts, kuru pat tehniskajā apskatē nekonstatēja. Šajā gadījumā bija tā, ka darbinieks auto bija novietojis pie darba telpām uz uzbrauktuves, bet pēc vairākām stundām tā ieripoja ūdenī. Acīmredzot auto bija rokas bremzes vai ātrumkārbas defekts. Gadījumu RPP ir izvērtējusi, darbiniekam ir aizrādījums.

Tagad auto jau sen ir izcelts no ūdens un norakstīts.

Aculiecinieka iesūtītais foto:

Foto: Aculiecinieka iesūtīts foto

Lūk, kur tas atrodas kartē:

Vēlies iesūtīt savu informāciju Degpunktā reportierim? Spied šeit!

TOP komentāri

  • jānis
  • Hm
    +5 +5 0

    Hm

    Policijai vienmēr taisnība! Kas netic - tam ar steku,roku dzelžus un asaru gāzi purnā! :D
  • s
    +4 +4 0

    s

    Cik atceros, pirmie policijas komentāri bija, ka tā ir veca informācija, viņiem nekas nav slīcis, bezmaz neslavas celšana.Par citiem nelaimes gad. gan paspēj ātri informēt.Par to jau galvenais cepiens.Protams, visiem var gadīties, būtibā tā ir traģiska situācija.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl