1 komentārs
Pakļūstot zem pļaujmašīnas, četrus gadus veca meitenīte zaudē divus kājas pirkstus
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) automašīnas rekonstruētajās NMPD Operatīvās medicīniskās daļas jaunajās telpās Gaiļezera slimnīcas teritorijā. (/ LETA)

Pagājušajā diennaktī Zemgalē četrus gadus veca meitenīte piegāja pārāk tuvu vietai, kur tika pļauta zāle. Nepamanot bērnu, pieaugušais ar pļaujmašīnu pārbrauca bērna kājai, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Bērns guva divu kājas pirkstu amputāciju un pēc palīdzības saņemšanas tika nogādāts slimnīcā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Vakar Zemgalē 57 gadus vecs vīrietis, strādājot ar leņķa slīpmašīnu, traumēja augšstilbu. Vīrietis slimnīcā tika nogādāts ar brūci augšstilbā.

Kurzemē 26 gadus vecs vīrietis, darbojoties ar ripzāģi, guva plaukstas traumu ar cīpslu bojājumiem. Vīrietis tika nogādāts pie speciālistiem.

Savukārt Vidzemē 44 gadus vecs vīrietis ar motorzāģi sev iezāģēja apakšstilbā un guva plašu brūci.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1171 izsaukumus, no kuriem 246 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl