Nepatīkama situācija Saulkrastos – vīrietis autobusā uzmācas skolniecēm

1 komentārs

Aizturēts kāds kungs labākajos gados, kurš bija izvēlējies noteiktu autobusa maršrutu Saulkrasti-Zvejniekciems un vairākas reizes dienā devās izbraucienos ar mērķi uzmākties nepilngadīgām meitenēm.

Ceturtdien dienas otrajā pusē Saulkrastu policijas darbinieku uzmanību pievērsa kāda jauna meitene, kas pilsētas centrā kārtības sargiem māja ar rokām. Kā izrādās, skolniece tikko bija piedzīvojusi nepatīkamu izbīli – kāds kungs bija uzmācies viņai un citām meitenēm.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pēc brīža autobusa pieturā policijas darbinieki pamanīja vīrieti, kas atbilda meitenes raksturotajām pazīmēm. Aptuveni 60 gadus vecais kungs tika aizturēts un nogādāts Valsts policijā apstākļu noskaidrošanai. Par līdzīga rakstura pārkāpumiem vīrietis jau sodīts pirms gada.

Policijas darbinieku pieredze rāda, ka līdz ar silto laiku un pludmales sezonas atklāšanu, šādu pārkāpumu skaits mēdz pieaugt.

Foto

Video

TOP komentāri

  • MJanis
    0 0 0

    MJanis

    Septiņas bildes - nevienā neredz uzmākšanos. Kungs labākajos gados ticis pārprasts - maloļetkām saasināta uztvere, uzdodot vēlamo par esošo. ;-)

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl