Avārijā pie krustojuma Ulbroka-Tīnūži iekļuvuši pieci auto; satiksme atjaunota

7 komentāri
Avārijā pie krustojuma Ulbroka-Tīnūži iekļuvuši pieci auto; satiksme atjaunota

Nepatīkams satiksmes negadījums trešdienas rītā noticis uz krustojuma Ulbroka-Tīnūži, kur avārijā iekļuvuši pieci auto. Satiksme negadījuma vietā tika atjaunota ap plkst. 12.

Negadījums noticis uz Rīgas apvedceļa pie krustojuma Ulbroka-Tīnūži un tajā iekļuvušas piecas automašīnas. Tiek ziņots, ka satiksme ir bloķēta abos virzienos.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kā no notikuma vietas ziņo Degpunktā, notikusi frontāla sadursme, kurā iesaistīts “Scania” kravas auto un vieglā automašīna “Volvo”. Sadursmes rezultātā aizķerta arī “KIA” markas automobilis.

Šobrīd ir informācija par diviem cietušajiem no “Volvo” automašīnas – 28 un 25 gadu veci vīrieši, kuri abi nogādāti slimnīcā. Pēc aculiecinieku teiktā, “Scania” šoferis par vēlu ieraudzījis, ka priekšā ir sastrēgums un, mēģinot izvairīties no sadursmes iebraucis pretējā joslā, kur sadūries ar “Volvo” automašīnu.

Foto

TOP komentāri

  • Cilvēks
    +2 +2 0

    Cilvēks

    Nāves ieleja, savādāk nenosauksi šo ceļu. Cik daudz vieglie jau ir samīcīti zem smago fūru riteņiem, cik dzīvības paņemtas. Un viss pateicoties luksoforiem. Šādos krustojumos vajag apļus, nevis luksoforus.
  • jap
  • juta
    0 0 0

    juta

    es domāju ka liela daļa šoferu domā oi labs ceļš laižam uz 120,bet par traucekli ir tie ,kas brauc ar 90 .visiem vajadzētu braukt ar atļauto ātrumu nevis skriet ka uz ugunsgrēku ,tāpat nekur ātrāk neaizskriesi,,kā saka lēnāk brauksi tālāk tiksi,un vel tāda migla šodien un vakar nakti arī ..uzmanamies visi

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl