Tārpi zemenēs – vai tas maz ir iespējams?

1 komentārs

Raidījuma Bez Tabu mājaslapā ir tāda sadaļa sūdzību dēlis, kurā skatītājiem ir iespēja iesūtīt ziņu, ar kuru būtu nepieciešams padalīties ar citiem, tā teikt, lai pabrīdinātu!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pie mums Latvijā zemenes vēl nav izaugušas, bet lielveikalos gan ir iespējams iegādāties, jāsaka gan, tikai importētas zemenes. Lūk, ko par tikko iegādātām zemenēm raksta raidījuma Bez Tabu skatītāja!

Labdien, Bez Tabu! Vakar Liepājas Pētertirgū iegādājos skārņos zemenes plastmasas kastītē. Pārdevēja teicās, ka ļoti saldas un garšīgas. Jā, tā arī bija, bet ne par to stāsts. Atbraucu mājās, iekodos zemenē, bet tur (!) tārps… precīzāk tārpi, vairākās vietās! Liels mans izbrīns, jo nekad līdz šim ne vietējās, ne ievestās zemenēs neesmu manījusi tārpus! Interesanti, kā zemenēs radās tārpi? Tiesa gan tārpi bija tikai tai vienā zemenē, pašā pirmajā, kuru paņēmu. Pārējās tikai aplūkoju vizuāli. Ar cieņu Ilva!

Šis tiešām ir kas nedzirdēts – tārpi zemenēs! Kā tas iespējams? Raidījums Bez Tabu vaicāja speciālistei Mārītei Gailītei!

Raidījums Bez Tabu sazvanījās arī ar PVD pārstāvjiem, un, lūk, ko viņi teica:

Bojātus pārtikas produktus (tostarp tārpainus) tirgot nedrīkst. Cilvēks var pieteikt sūdzību un PVD veiks pārbaudi. Pircējs, uzrādot čeku, var apmainīt bojāto produktu pret citu vai saņemt atpakaļ naudu.

Kas šie ir par tārpiem? Skaties video!

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Netradicionāli Annai Pannai no ”Gatavo 3”, kura ierasti mums pamāca dažādu lielāku un mazāku kūciņu pagatavošanu, šoreiz viņa prezentēs recepti ļoti viegliem un vasarīgiem augļu salātiem. Salātu pagatavošana būs ne tikai ātra, bet arī variācijas tiem var būs visdažādākās, atkarībā no tā, kādas sastāvdaļas tajā brīdī pieejamas.

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā”

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā” 1

Šonedēļ Tele2 projektā ”Gudrajā mājā” viesojās tautā iecienītais pavārs, restorāna ”Restorāns 3” šefpavārs Ēriks Dreibants. Tā kā pavārs dzīvo laukos, viņam bija īpaši noderīgi uzzināt par ”Gudrās mājas” iespējām un funkcijām. Lai pārliecinātos, ka ”Gudrā māja” darbojas arī meža biezoknī, jo tad viņa lauku māja nebūtu izņēmums.

Lasi vēl