Sūdzību dēļa lietošanas noteikumi

Rubrika "Sūdzību dēlis" ir satura platforma, kurā Bez Tabu skatītāji un lasītāji dalās ar piedzīvoto un novērojumiem.

Skaties.lv pakalpojumu lietotājs atbild par to, ka viņa publiskotais saturs skaties.lv satura platformā "Sūdzību dēlis" ir iegūts likumīgi un lietotājam ir tiesības šo informāciju lietot un izmantot šādā veidā.

Portālā skaties.lv satura platformā "Sūdzību dēlis" ir aizliegts ievietot informāciju, tai skaitā, bet ne tikai, kuras publiskošanas rezultātā tiek aizskartas trešo personu intelektuālā īpašuma tiesības, kura ir personas godu un cieņu aizskaroša, kura aicina uz vardarbību, rasu naidu vai citu prettiesisku darbību veikšanu.

Lietotājs atbild par sekām, kuras rodas šādas informācijas publiskošanas, nosūtīšanas vai ievietošanas portāla skaties.lv satura platformā "Sūdzību dēlis" rezultātā. Portāls skaties.lv neuzņemas atbildību par lietotāja ievietotās informācijas patiesumu un lietotāja pausto viedokli, tai skaitā, par personas goda un cieņas aizskārumu, kā arī par trešo personu intelektuālā īpašuma tiesību pārkāpumu, kas radies informācijas ievietošanas satura platformā "Sūdzību dēlis" rezultātā.

Ja portāla skaties.lv redakcija konstatē augstākminētās informācijas izvietošanu satura platformā "Sūdzību dēlis", tai ir tiesības šo informāciju dzēst, kā arī liegt lietotāja piekļuvi portālam skaties.lv bez iepriekšēja brīdinājuma.

Portāls, neskaitot augstākminētos gadījumus, patur tiesības pēc jebkādas nepieciešamības dzēst vai labot ievietotos materiālus rubrikā "Sūdzību dēlis" bez iepriekšēja brīdinājuma un skaidrojuma.

24 komentāri
Sūdzību dēlis: Kuldīgā nopirku Mājas desu, kad to sagriezu radās jautājums: kā tiek gatavotas šīs desas?
Foto: Bez Tabu skatītājs

TV3 raidījuma Bez Tabu skatītājs Toms sadaļā Sūdzību dēlis raksta: ”Labdien. Šeit no Kuldīgas. Es biju kādā veikalā, nopirku vārpas p.z. Mājas desu. Kad mājās to sāku griezt, radās jautājums, no kā tiek gatavotas šīs desas? Ar cieņu Toms!”

Vēlies iesūtīt savu informāciju Bez Tabu? Spied šeit!

TOP komentāri

  • Raimonds
  • Desu pavēlniece
    +8 +7 -1

    Desu pavēlniece

    Vai tiešām cilvēki nezina ka desās izmanto tos gaļas gabalus, kurus nevar izmantot citur, tajā skaitā ādu un zarnas? Šajā konkrētajā gadijumā vienkārši sliktāk samalts. Ir jābūt pilnīgi naivam, lai domātu ka tajās virtuvēs sniegbaltā halātiņā tērptas pavāres ar porcelāna smaidu koķetīgi graiza augstākā labuma fileju un taisa no tām desas.
    Ja svaiga gaļa veikalā maksā € 5.50 kg, un desa tik pat, bet tajā vel jāiegulda darbs lai pagatavotu, vai tiešām nerodas pardomas kas ir sastāvā?
  • Piters
    +7 +6 -1

    Piters

    Padomju laikā to sauca krieviski ''šestisloinaja'' - ''uho, gorlo, nos, siska, piska, hvost'' (ausis, rīkles, deguni, tesmeņi, dzemdes, astes). Ne ar ko neatšķiramies, ražojam kā pieraduši. Tikai tad runāja, ka visa pārējā (labā) gaļa esot nosūtīta uz brālīgo Krieviju. Uz kurieni , diez, tagad sūta to pārējo?
    Aborigeniem atkal ''seškārtainā''......

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl