Sūdzību dēļa lietošanas noteikumi

Rubrika "Sūdzību dēlis" ir satura platforma, kurā Bez Tabu skatītāji un lasītāji dalās ar piedzīvoto un novērojumiem.

Skaties.lv pakalpojumu lietotājs atbild par to, ka viņa publiskotais saturs skaties.lv satura platformā "Sūdzību dēlis" ir iegūts likumīgi un lietotājam ir tiesības šo informāciju lietot un izmantot šādā veidā.

Portālā skaties.lv satura platformā "Sūdzību dēlis" ir aizliegts ievietot informāciju, tai skaitā, bet ne tikai, kuras publiskošanas rezultātā tiek aizskartas trešo personu intelektuālā īpašuma tiesības, kura ir personas godu un cieņu aizskaroša, kura aicina uz vardarbību, rasu naidu vai citu prettiesisku darbību veikšanu.

Lietotājs atbild par sekām, kuras rodas šādas informācijas publiskošanas, nosūtīšanas vai ievietošanas portāla skaties.lv satura platformā "Sūdzību dēlis" rezultātā. Portāls skaties.lv neuzņemas atbildību par lietotāja ievietotās informācijas patiesumu un lietotāja pausto viedokli, tai skaitā, par personas goda un cieņas aizskārumu, kā arī par trešo personu intelektuālā īpašuma tiesību pārkāpumu, kas radies informācijas ievietošanas satura platformā "Sūdzību dēlis" rezultātā.

Ja portāla skaties.lv redakcija konstatē augstākminētās informācijas izvietošanu satura platformā "Sūdzību dēlis", tai ir tiesības šo informāciju dzēst, kā arī liegt lietotāja piekļuvi portālam skaties.lv bez iepriekšēja brīdinājuma.

Portāls, neskaitot augstākminētos gadījumus, patur tiesības pēc jebkādas nepieciešamības dzēst vai labot ievietotos materiālus rubrikā "Sūdzību dēlis" bez iepriekšēja brīdinājuma un skaidrojuma.

98 komentāri
Ārstu nepieejamība Jēkabpilī! Vai tiešām poliklīnikas reģistratūrā nav cilvēka, kurš varētu pacelt klausuli?

“Labdien! Esmu sašutusi par Jēkabpils poliklīnikas reģistratūras “nepieejamību”! Tā kā studēju citā pilsētā un mājās esmu reti, ērtākais saziņas un pieteikšanās veids ir telefoniski. Ir tikai viena liela problēma – zvani, cik gribi un kad gribi, bet neviens klausuli neceļ.

Lai kādu varētu sazvanīt, ir jāzvana vairākas reizes vai pat dienas! Vai tiešām reģistratūrā nav cilvēka, kas var pacelt klausuli, un, ja nē, tad kāpēc šāda iespēja ir jāpiedāvā?

Iesūtīja: Zinta

Vēlies iesūtīt savu informāciju Bez Tabu sūdzību dēlim? Spied šeit!

TOP komentāri

  • Sāpe
    +8 +8 0

    Sāpe

    Jā Jēkabpils tiešām ir apdāvināta gadiem ilgi vieni un tie paši neapmierinātie ğīmji!Ja jau tik negribas strādāt ejiet prom bet nebojājirt cilvēkiem garastāvokli.No savas pieredzes varu teikt Jēkabpils ginekoloği iedveš bailes un riebumu,neeju jau gadiem pie viņiem neviena.Tur visā poliklīnikā vajag kārtīgu slotu un visu izmēst tad būs jēga.
  • marta
    +8 +7 -1

    marta

    lasu un domāju, hmmm...visur kur zvanu-sazvanu. Visur kur eju visur arī tieku. nekad nav bijušas problēmas. Ne gaiļezerā, ne infektoloģijas centrā, ne stradiņos, kur nu vēl jēkabpilī. Laikam vnk veicas. Karoče jāsāk spēlēt latloto mož izkritīs ļimons.
  • Pie ģā Niedre
    +7 +7 0

    Pie ģā Niedre

    vienmēr tāds bardaks. Ja ir pieraksts, tad nekad laikā arī netiksi, jo vienmēr ir kāds nekaunīgais kuram vajag tikai pajautāt, ieiet un uz 20 min pazūd, vēl kādam uz autobusu jāpaspēj. Protams es ar auto varu pagaidīt, bet tomēr ārstam jākontrolē situācija nevis pacientiem.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl