1 komentārs

Viena no vasaras neatņemamākajām sastāvdaļām ir saldējums. Domājams, ka daudzi bērnībā vēlējušies iejusties saldējuma pārdevēja lomā, tāpēc Bez Tabu komanda izmēģināja, kā tas ir – būt par saldējuma pārdevēju.

Šīs profesijas priekšrocība ir tā, ka ir iespēja atrasties svaigā gaisā un baudīt vasaru, tomēr, kā izrādās, lielām gastronomiskām izvirtībām pat pārdevējs, kuram šķietami vajadzētu būt visām priekšrocībām, nodoties nevar.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kā atklāj darba devēja šajā sižetā, pārdevējam vairāk par vienu saldējuma bumbiņu dienā nogaršot bezmaksas nav atļauts.

Parasti darba diena šajā profesijā sākas 12.00 un ilgst līdz 21.00. Tirgojot saldējumu, īpaši to, kas jāpasniedz vafelē vai trauciņā, ir ļoti svarīgi ievērot striktas higiēnas normas, lai klientiem pasniegtu visgardāko atvēsinošo našķi.

Skaties video:

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Renārs Zeltiņš pirmo reizi Stokholmā

Renārs Zeltiņš pirmo reizi Stokholmā 2

Klāt ”Zelta kruīza: Rīga-Stokholma” nākamā epizode, kurā ”Tallink” kuģa ”Romantika” jaunais kruīza vadītājs Renārs Zeltiņš nonāk Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā. Šī ir pirmā Zeltiņa viesošanās gan Stokholmā, gan Zviedrijā vispār. Viss ir nevainojami – laiciņš saulains, pilsēta skaista, ko redzēt daudz. Stokholmā laiks paiet tik ātri, ka drīz vien jāsteidzas atpakaļ uz kuģi.

Lasi vēl