Skaidrīte Nitiša

Autors: Skaidrīte Nitiša

Bez Tabu raidījuma žurnāliste, kura ļoti labi orientējas ģimeņu tiesībās un cilvēku savstarpējo konfliktu risināšanā.

7 komentāri

Pļaviņu iedzīvotāji no daudzdzīvokļu nama Odzienas ielā, kurā ir trīspadsmit dzīvokļi, pieci no tiem pieder pašvaldībai, aicina Bez tabu, lai paskatās, kādos apstākļos viņi ir spiesti dzīvot.

Piemājas šķūnītis brūk, nama pamati drūp, pagalms pludo pat, ja nav lietus, bet galvenais, jumts caurs un, kad ir lietus, dzīvokļos no jumta līst straumēm vien.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Iedzīvotāji apgalvo, ka dara, ko var: paši krāsojuši mājas sienas, salabojuši aku, par saviem līdzekļiem atveduši šķembas un pagalmā izvietojuši drenāžās caurules, lai jel kā pagalmu nosusinātu. Grib, lai arī pašvaldība vairāk iesaistās. Nav arī mierā, ka vispirms plānots uzlikt notekcaurules, nevis salabot jumtu.

Raidījums Bez tabu tiekas ar Pļaviņu novada domes priekšsēdētāju, kurš izklāsta savu redzējumu un iespējamos risinājumus.

Odzienas ielas iedzīvotāji, kuriem iekrājies parāds, gribētu, lai namu pārvalde to mazina, jo ieguldījuši paši savu naudu mājas remontā, taču domes priekšsēdētājs ir nepiekāpīgs, tā nevarēšot vis.

Ja nepatīk, kā pašvaldība namu apsaimnieko, iesaka dzīvokļu īpašniekiem dibināt biedrību un namu apsaimniekot pašiem.

TOP komentāri

  • &&&
    +5 +5 0

    &&&

    Jāmaksā par vecu smirdošu būdu, un vēl pašiem jārūpējas un jāremontē! Diez vai kāds bagātnieks tādā dzīvo, tā tad loģiski par ko, un ar ko remontēt?
  • irena
  • Ērika Krimska
    +4 +3 -1

    Ērika Krimska

    Vai die! un es domāju,ka šādas mājas tikai....tikai tālā pagātnē :(

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl