Alise Kubiloviča

Autors: Alise Kubiloviča

Bez Tabu raidījuma žurnāliste, kura ar lielu rūpību un uzmanību iesaistās sadzīvisku konfliktu un nebūšanu risināšanā.

53 komentāri

Rīdziniece Zigrīda spontāni izvēlējusies doties ceļojumā – tūroperatora izvēle par labu kritusi aģentūrai “Nacional Travel”. Sieviete atzīst, ka ceļojums izvēlēts “uz ātru roku”. Iespējams, ka tieši tas bijis iemesls rūgtai pēcgaršai par piedzīvoto – autobuss bijis sliktā tehniskā stāvoklī un par ieejas biļetēm apskates objektos kompānija iekasējusi lielāku summu nekā reāli biļete maksā.

Aizdomas par autobusa tehnisko stāvokli bijušas, uzreiz to ieraugot. Tas izskatījies aizdomīgi, kāds no ceļotājiem ielūkojies spidometrā un pamanījis, ka autobusa nobraukums sasniedzis miljons kilometru. Bijuši labā noskaņojumā pirms došanās ceļā, tāpēc nepievērsuši uzmanību un priecājušies par gaidāmo ceļojumu. Tomēr lielākās problēmas sākušās dienā, kad ceļojums turpinājies pa kalniem.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Uz ātrgaitas šosejas autobuss braucis ar ātrumu 40 km stundā – ceļotāji kļuvuši tramīgi un vēlējušies noskaidrot, vai notikušas kādas tehniskas problēmas, taču ceļojuma vadītājas paskaidrojumus nav sniegušas.

Zigrīda
guvusi nepatīkamu ceļošanas pieredzi

Pēdējais piliens mūsu neapmierinātībā ar tehnisko stāvokli bija tad, kad palikām uz ātrgaitas šosejas vakarā, kad Horvātijā jau ir tumšs. Autobuss vienkārši nespēja vairs kustēties uz priekšu.

Laimīgas sagadīšanās dēļ kāds horvātu autobusa šoferis latviešu ceļotājus uzņēmis un nogādājis viesnīcā. Nākamo dienu autobuss pavadījis servisā, taču problēmas tāpat neesot rimušas.

Ceļotāja stāsta, ka kondicionieris neesot darbojies, bijušas neskaitāmi daudz pieturu, jo autobusā esot liets ūdens. Jāatzīmē, ka visu ceļojumu laiku paskaidrojumi no vadītāju puses neesot izskanējuši. Tas ceļotājus darījis bažīgus.

Arī sūdzību portālā lasāmas līdzīga citu ceļotāju pieredze. Kompānijas mājaslapā norādīta biroja adrese, taču realitātē birojs konkrētajā mājā neatrodas. Zvanot uz norādīto kontakttālruni, paceļ sieviete, kura sevi sauc par vienīgo uzņēmuma pārstāvi.

Žurnālists: Mēs ļoti labprāt uzklausītu arī Jūsu viedokli par šādu gadījumu. Arī sūdzību portālā ir lasāmas diezgan līdzīgas atsauksmes no citiem ceļotājiem.

Pārstāve: Ko Jūs gribējāt dzirdēt?

Žurnāliste. Kā Jūs to skaidrojat, kādēļ šādas atsauksmes saņemam un kādēļ šādas atsauksmes ir mājaslapā.

Pārstāve: Es atvainojos, es esmu slimnīcā pēc operācijas, tāpēc uz doto brīdi es noteikti ar Jums nerunāšu.

Žurnāliste: Varbūt tad ir kāds cits pārstāvis?

Pārstāve: Mājaslapā Jūs varat visu informāciju par braucieniem redzēt.

Žurnāliste: Mūs interesē pārstāvja viedoklis par radušos situāciju, nevis jūsu piedāvātie ceļojumi.

Pārstāve: Es atvainojos, es esmu slimnīcā.

 

Saruna beidzas, kad kompānijas pārstāve noliek klausuli. Šis ir atgādinājums rūpīgi izpētīt ne tikai kur ceļot, bet arī ar ko ceļot! Par konkrēto gadījumu ziņots arī Patērētāju tiesību aizsardzības centram.

Foto

TOP komentāri

  • Jānis Korņējevs
    +15 +11 -4

    Jānis Korņējevs

    Jā, katram ir tiesības uz savu viedokli. Mans viedoklis ir, ka Bez Tabu no sagrābstītiem faktiem taisa mēslus ne sižetus gadu gadiem.
  • Intars Ābols
    +5 +5 0

    Intars Ābols

    Una Lase jāsaka, ka ja jūs neesiet braukusi, tad īsti izteikties nevariet
  • Jana Šteimane
    +6 +5 -1

    Jana Šteimane

    Bez Tabu man šis viss izskatās pēc pasūtījuma!!! Un ne tikai man. Izskatās, ka jānovāc lētais turoperators. Sieviete taču zināja, ka par lētu naudu extras nebūs, bet sižetā ar visu neapmierināta. Tas ir tas pats, kas nopirkt krējuma izstrādājumu un gribēt, ka iepakojumā būs kļūdas pēc iepildīts krējums!🤣🤣🤣

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl