Lielveikals noklusē šašlika sastāvdaļas, uz etiķetes norādot “un tā tālāk”!

Komentāri

Raidījuma Bez Tabu mājaslapā ir sadaļa Sūdzību dēlis, kurā skatītājiem ir iespēja iesūtīt ziņu, lai brīdinātu citus par kādu aktuālu problēmu vai vienkārši izstāstītu par saviem novērojumiem!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Šoreiz vēstuli iesūtījusi Linda, kura veikalā Maxima nopirkusi iemarinētu šašliku un sākusi pētīt sastāvdaļas! Tur ir pastinaki, pētersīļi, baziliks, oregano un interesantākā no piedevām ”un TĀ TĀLĀK”. Linda raksta:

Tādu piedevu, kā “un tā tālāk”- iepriekš nebiju manījusi. Gribētu uzzināt, kas ir šī noslēpumainā piedeva? Jo šis “un tā tālāk” šašliks izrādījies visgardākais, tāpēc turpmāk, kad ar ģimeni paši marinēsim gaļu, noteikti gribētu pievienot “un tā tālāk” piedevu, lai panāktu šo lielisko garšu buķeti.

Raidījums Bez Tabu sazinājās ar Maxima Latvija pārstāvi, lai uzzinātu skaidrojumu, kas tad slēpjas zem vārdu salikuma – “un tā tālāk”!

Atbildi skaties video

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Kad ārā ir tik karsti cik Meksikā, ir jāēd tako, un Linda no ”Gatavo 3” ir sagatavojusi tam recepti. Šis ēdiens būs lielisks ne tikai paša vēderam, bet arī atsvaidzinās tavu cienasta piedāvājumu viesiem ballītē.

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Ik nedēļu Tele2 ”Gudrajā mājā” viesojas kāda savā profesijā panākumus guvusi persona. Šoreiz meža biezoknī Gustavu Terzenu apciemoja interjera dizainere, ”Amerikas Arhitektūras balvas 2017″ ieguvēja Santa Meikulāne. Dizainere uzskata, ka tehnoloģijas palīdz ērtāk apieties ar dažādām lietām, tāpēc labprāt apskatīja ”Gudro māju”, lai redzētu, ko no piedāvātajām funkcijām vēlētos iegādāties savai mājvietai.

Lasi vēl