1 komentārs
Atbildi pareizi uz jautājumu un tiec pie tunča konserviem un citām jūras veltēm no “Calvo”!

Raidījums Bez Tabu lepojas gan ar saviem korespondentiem, gan raidījuma vadītājiem, gan savu studiju! Viņi ir ne tikai izcili savā darbā, bet arī personiskajā dzīvē!

Šoreiz esam sagatavojuši jautājumu par raidījuma Bez Tabu korespondentu Artūru Špaku!

KONKURSS IR NOSLĒDZIES!

Paldies visiem, kuri piedalījās, konkurss ir noslēdzies un Bez Tabu ir noskaidrojuši uzvarētāju. Vairāk lasi šeit!

Konkursa norise

Piedalīties konkursā vari līdz pat svētdienas vakaram (19.11.), un uzvarētāju paziņosim jau pirmdien (20.11.) plkst. 12.00!

Balva!

Konkursa balvu šoreiz sarūpējis vadošais Spānijas konservu ražotājs – “Calvo” – dažādi tunča konservi un citas jūras veltes!

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl