Komentāri
Atbildi pareizi uz jautājumu un tiec pie gardumu groza no gaļas pārstrādes uzņēmuma “Nākotne”!

Raidījums Bez Tabu lepojas gan ar saviem korespondentiem, gan raidījuma vadītājiem, gan savu studiju! Viņi ir ne tikai izcili savā darbā, bet arī personiskajā dzīvē!

Šoreiz esam sagatavojuši jautājumu par raidījuma Bez Tabu svētku stāstu sēriju, ko iespējams vērot raidījumā Latvijas svētku nedēļas ietvaros!

Konkurss ir noslēdzies!

Bez Tabu ir apkopojuši rezultātus un noskaidrojuši uzvarētāju. Vairāk lasi šeit!

Konkursa norise

Piedalīties konkursā vari līdz pat svētdienas vakaram (26.11.), un uzvarētāju paziņosim jau pirmdien (27.11.) plkst. 12.00!

Balva!

Konkursa balvu šoreiz sarūpējis gaļas pārstrādes uzņēmuma “Nākotne”! Uzvarētājs savā īpašumā iegūs gardumu grozu – vistas giross, cīsiņi Tīģerīši, kūpinājumi un dažādi citādi labumi!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl