Ēriks Palkavnieks

Autors: Ēriks Palkavnieks

4 komentāri

Bez tabu rubrikā ”Izjoko savējo”, piedāvā noslēdzošo izjokošanas stāstu. Divu nedēļu garumā mums ir jautri gājis – ir izjokots gan draugs, gan līgavainis, gan kolēģe, gan māsa, bet ne vien vīrs vēl nebija izjokojis sievu. Līdz šim brīdim.

Guntis ir nolēmis izjokot savu sievu Līvu. Viņa ir profesionāla make up speciāliste, ieguvusi vairākas godalgas un čempiones titulus savā jomā. Pārim bieži patīk iziet ārpus mājas, lai kopā pavakariņotu kādā glaunā restorānā. Un tieši šo mazo vājību mēs arī nolemjam izmantot.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Dodamies uz restorānu Domini Canes pašā Vecrīgas sirdī, kur personālam ir laba humora izjūta un viņi piekrīt izjokošanai. Uzstādām slēptās kameras, rezervējam galdiņu un gaidām, kad Guntis atvedīs pavakariņot Līvu.

Bet viņus apkalpos nevis restorāna personāls, bet gan mūsu iesūtīta viesmīle, kura patiesībā ir improvizācijas šova ”Spiediens” aktrise Sanda Dejus. Lieki piebilst, ka ar viesmīlību viņai ir ļoti mazs sakars un šī pilnīgi noteikti ir viena no vissliktākajām klientu apkalpošanām.

Kāda būs Līvas reakcija uz jocīgajām viesmīles darbībām un runas plūdiem, skaties video!

Foto

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl