2 komentāri

Jau šosestdien visā Latvijā tiks pagriezti pulksteņi stundu atpakaļ, lai pārslēgtos uz ziemas laiku! Tas nozīmē, ka vienu stundu varēsim ilgāk pagulēt! Raidījums Bez Tabu aptaujāja sabiedrībā zināmus cilvēkus, kuru darbs ir svarīgs pēc minūtēm, lai saprastu kā šī laika maiņa viņus ietekmē!

LNT 900 sekundes ziņu moderators Mārtiņš Daugulis atzīst, ka nepiedēvē sevi ne cīrulim, ne pūcei – viņš sevi sauc par dzeni, pamatojot, ka jebkura laika regulācija, tā teikt, sitot pa smadzenēm!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Turpretī viņa kolēģe Kristīne Garklāva gan no skolas laikiem atceras, ka visvieglāk bija pamosties nekā ilgi būt nomodā, tādēļ sevi pieskaita pie cīruļiem!

Pavisam citādāk iesākas radiodīvas Baibas Sipenieces-Gavares rīts! Viņa sarunājusi ar raidījuma Zoopasta kolēģi Jāni Romanovski, ka katru rītu tiks izdzerts kāds īpašs uzlējums!

Foto: LETA

Foto: LETA

Baiba Sipeniece-Gavare, raidījuma Zoopasta vadītāja

Mums jau sen nekas nespēj ietekmēt, kas attiecas uz rītu, jo mēs abi divi (ar Jāni Romanovski) dzeram bebra dziedzeru uzlējumu! Tas nav joks, un nav arī patīkami, bet iesakām!

Pulksteņa pārregulēšanas dēļ Baibai Sipeniece-Gavarei ir gadījies arī kāds humors, tik toreiz viņa atradās citā valstī!

Vai arī Tev ir gadījies kāds kuriozs laika maiņas dēļ? Dalies komentārā!

Foto

TOP komentāri

  • Lilita
  • Vīrietis
    0 0 0

    Vīrietis

    Es arī, tas ne tikai traucē mūsu bioloģiskajam pulkstenim, bet arī sarežģī sistēmu uzturēšanu un laika zonu rēķināšanu. Vienkārši lieki, tāpat ziemā mēs aizbraucam un braucam no darba naktī un vasarā tāda nakts praktiski nav. Par bērniem, cik atceros savus skolas gadus, tāpat sanāca doties mājās kad jau ir tumšs un no rīta tieši tāpat.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl