“Tur, kur citi redz pļavu, es redzu divdesmit pesto burciņu.” Ziemas krājumus gatavo šefpavārs Renārs Purmalis

Ar ziemas krājumu gatavošanu šefpavārs un kustības “Gatavo dabā” aizsācējs Renārs Purmalis neaizraujas. To uztic savai sievas mātei. Pats gan sagatavo ziemai pāris gardumu, ko veikalā nenopirkt. Un tas ir pieneņu medus, plūškoka sīrups un marinētus diļļu ziedus. Tie glabājas viņa ledusskapī, bet šoreiz Renārs nolēmis pagatavot ziemas krājumiem nātru, gārsas un citronmētras pesto.

Atpakaļ uz rakstu

1 komentārs

  • Njāā...

    Njāā...

    Izskatās, ka dabas bērns Renārs nez kāpēc neatšķir nātres. Viņš plaucē baltās nātres , sakot, ka tās var iedzelt, kaut dzelošās ir pavisam citas nātres. Baltās ir baltas un "pūkainas"un nedzeļ. Tās, kas dzeļ-mums Latvijā pārsvarā ir divi veidi ar lielām lapām, kas dzeļ un sīkām lapiņām , kas dzeļ ohoho-tad tās arī ir jānoplaucē, jeb jāblanšē un tad lieto kur gribi(zupiņā, mērcītē , pesto, uz brūcēm u.t.t).

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!