Šefpavārs Andris Rūmītis kopā ar dažādu jomu čempioniem izveido īpašu ēdienkarti

Baiba Runce

Autors: Baiba Runce

Bez Tabu raidījuma žurnāliste, kas gatava piedzīvojumiem un avantūrām. Ar tādu pašu kaislību dara arī savu darbu.

0 Komentāru

Kokteiļu čempioni, čempioni aktiermeistarībā, ielu vingrošanas čempions, šķēpmešanas čempioni… Kopā 18 dažādu jomu izcilnieki satikušies vienuviet – pie restorāna “Hercogs” saimnieka, šefpavāra Andra Rūmīša, lai atklātu kopīgiem spēkiem tapušo čempionu ēdienkarti. 

Andris Rūmītis uzrunājis dažādu jomu čempionus, lūdzot nosaukt iecienītākās ēdienu sastāvdaļas, piemēram, modes māksliniece Elita Patmalniece izvēlējusies vistas kājiņu, bet operdziedātājs Sergejs Jēgers kāpostu tīteņus. “Un tad mēs visus tos čempionus satinām kopā,” raidījumam “Bez Tabu” teica idejas autors Andris Rūmītis.

Lielākā daļa čempionu savā vārdā nosauktos ēdienus vēl nebija ne redzējuši, kur nu vēl baudījuši, tāpēc Andris Rūmītis organizēja kopīgu ēdienkartes ģenerālmēģinājumu. Ielu vingrošanas čempionam Kasparam Zlidnim pavāra Rūmīša dotais mājas darbs esot bijis pavisam vienkāršs, viņš nosaucis vienu produktu, kuru nevajadzētu pievienot ēdienam – gaļu.

Čempioni aktiermeistarībā Andris Bulis un Lauris Dzelzītis izvēlējušies tunča salātus ar mini mocarellu, vārītu olu un čili-mango mērci. Andris Bulis gan visas uzslavas par sastāvdaļām veltīja kolēģim Laurim Dzelzītim, jo pats esot bijis dueta menedžera lomā.

Klātesošajiem tik tiešām bija jānogaršo visu čempionu ēdieni, un gastronomiskās izvirtības noslēdza mūziķis Roberto Meloni ar savas mammas recepti, desertu Sardīnijas gaumē.

0 Komentāru