1 komentārs
Salsas dejotāja Sintija skrien ”pa pliko” ar draugiem un ļaujas kaislei skūpstā ar svešinieku

Raidījums Bez Tabu savus skatītājus cītīgi iepazīstina ar šova “Pirmais skūpsts” dalībniekiem. Kopā četrpadsmit drosmīgi, apņēmīgi un nedaudz sabijušies otrās pusītes meklētāji ir nobrieduši šogad, pateicoties Bez Tabu romantiskākajam eksperimentam, atrast savu mīļoto!

“Pirmajam skūpstam” pieteikusies arī kaislīgā salsas dejotāja Sintija! Viņas dzīves moto ir: dzīve ir kā spēle. Varbūt tieši tādēļ meitene ļāvusies izaicinājumam un pieteikusies sevi pierādīt šovā!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Meitene cilvēkos augsti vērtē labsirdību un patiesumu. Nevarētu būt kopā ar puisi, kurš nebūtu pret viņu godīgs. Cilvēkos kaitina pārlieku liela uzpūtība, uzstājība un meli.

Sintija sevi raksturo kā smaidīgu, jauku un nopietnu meiteni. Viņu iespējams savaldzināt ar gabaliņu siera kūkas, jo tas ir meitenes mīļākais ēdiens. Bet, ja puisis Sintijai vēlētos dāvināt ziedus, viņa visvairāk priecātos par saulaini dzeltenām rozēm!

Sintijas neaizmirstamākais piedzīvojums bijis skrējiens “pa pliko” kopā ar draugiem. Dullākais, uz ko meitene savā dzīvē ir parakstījusies, esot tieši šis šovs ”Pirmais skūpsts”!

Sintijai ļoti patīk lasīt grāmatas. Viņas mīļākais darbs ir “Sievietes, kuras skrien ar vilkiem!” Brīvo laiku meitene pavada kopā ar draugiem vai nododoties kaislīgai dejai!

Ar Sintiju un citiem šova dalībniekiem Tev būs iespēja iepazīties jau 14. februārī raidījuma Bez Tabu romantiskākajā eksperimentā “Pirmais skūpsts”!

Foto

TOP komentāri

  • Baiba
    0 0 0

    Baiba

    Šī dāmīte tikās ar manu draugu, tāpēc nebrīnos, ka pliko skrējienu pieveic ar vēsu prātu.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl