1 komentārs
Saimniec, vai zināji? Veiksmes atslēga tavam Jāņu sieram izrādās ir marle! Kādu izvēlēties un, kā lietot?
Agnese Gulbe / LETA

Līgo svētki klāt! Visi esam satraukti par to, kā tad šodien svinēsim, ko celsim galdā un kā sagatavot visu mājas sieram, kā pīt vainagu, kā marinēt šašliku! Arī kāda raidījuma Bez Tabu skatītāja ir neizpratnē un viņa mums epasta vēstulē raksta:

Raidījums Bez Tabu devās pie kafejnīcas “Kairi Cafe” īpašnieces un galvenās konditores Maijas Kaires, kura pirms Līgo svētkiem daudz gatavo mājas sieru un, kurai ir sava īpašā recepte tam visam!

Video

Maija Kaire piebilst, ka marlei ir jābūt slapjai un, lai iegūtu apaļas formas siera rituli, jūs to varat likt bļodiņā. Vēl mazs noslēpums: no marles var rituļa augšpusē izveidot iedobi, un kad siers gatavs, tajā iedobē var salikt sviestiņu.

Kā pagatavot Jāņu sieru? Skaties video!

TOP komentāri

  • Bez Tabu
    0 0 0

    Bez Tabu

    Paldies Kairi café gardumu gatavotājai Maija Kaire par padomiem :)

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

NOSAKI SAVU PEDANTISMA LĪMENI!

NOSAKI SAVU PEDANTISMA LĪMENI! 50

Tests – nosaki savu pedantisma līmeni! Iespējams, tu jau sen kaitini savus draugus un tuvākos! Pārspīlēta kārtībmīle vai Miss bardaks, to vari noskaidrot šeit.

Lasi vēl