Sabīne Svitiņa BT

Autors: Sabīne Svitiņa BT

Bez Tabu digitālā satura redaktore. Atbild par raidījuma satura izvietošanu interneta platformās.

Komentāri

Ar dziedātāju Aiju Andrejevu tiekamies tematiskā pasākumā par godu dziedātājas gaidāmajai koncertturnejai un nesen piedzīvotajam ceļojumam uz eksotisku valsti. Galdā tiek celtas ne tikai gardas uzkodas, bet arī gardais Kubas rums!

Aija Kubā viesojās aptuveni divas nedēļas. Viņa uzskata, ka tas ir ļoti optimāls laiks ceļojumam, lai iepazītu valsti!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Viņa uzskata, ka Kuba obligāti jāapmeklē ikvienam, un – jo ātrāk, jo labāk, kamēr vēl ir saglabājusies tās unikalitāte un laikmetīgums.

Kuba ir vienkārši pārsteigums, jo, pirmkārt: tā jāpieņem, tad tai ir jāpiedod un jāiemīl. Nu apmēram tā!

Starp citu, Aijas Andrejevas akustiskā dziesmu programma ”Ceļojums pie sevis” būs skatāma un klausāma visā Latvijā! Dziedātāja cītīgi gatavojas koncertu tūrei un jau 8. februārī aizvadīs pirmo koncertu sev nozīmīgā vietā!

Foto

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl