13 komentāri
Iepazīsti pilnīgi citādu Siguldu Bez Tabu “Ekspotīcijā” kopā ar Robertu Blasu!

Turaidas pils un Gūtmaņa ala – vieni no apmeklētākajiem tūrisma objektiem Latvijā. Taču Bez Tabu žurnālists Roberts Blass gatavs tev parādīt vēl neredzētas un neatklātas vietas Siguldā! Tas būs pārgājiens zinoša gida pavadībā, kura laikā būs iespēja iepazīt citādu Siguldu, uzzināt daudz jauna un aizraujoša.

“Ekspotīcijas” diena

5. augusts.

Tikšanās vieta un laiks

Starts plkst. 12.00! Visi tiekamies nedaudz ātrāk, ap plkst. 11.30 Siguldas dzelzceļa stacijā! Iespēja uz šo vietu ir doties vai nu ar vilcienu vai personīgo automašīnu. Jārēķinās un jāapdomā vieta, kur iespējams noparkot savu automašīnu!

“Ekspotīcijas” plānotais laiks

Aptuveni 4 stundas.

Kas jāņem līdzi?

Ērts apģērbs un apavi atbilstoši laikapstākļiem! Ēdiens – šokolādes batoniņi enerģijai, sviestmaizes un dzeramais ūdens. Tā, lai pietiek un nav jācīnās ar izsalkumu! Kā arī labs garastāvoklis! Ieteikums, ja nepieciešams, varat paņemt arī pretodu līdzekli!

Kā pieteikties?

Aizpildi pieteikuma formu – to meklē ŠEIT! Atceries, ka tā jāaizpilda par katru “Ekspotīcijas” dalībnieku atsevišķi! Bērni pasākumā var piedalīties tikai kopā ar vecākiem vai citiem pieaugušajiem! Noteikti nepalaid garām un iepazīsties ar visiem pasākuma noteikumiem un pušu atbildību!

MĒS AR KATRU, KURŠ BŪS PIETEICIES EKSPOTĪCIJAI SAZINĀSIMIES PIEKTDIEN!

Pusdienas

Pēc pievarētās Ekspotīcijas kopā mielosimies ar gardu, ugunskurā vārītu zupu!

Ja ir kādi jautājumi vai neskaidrības saistībā ar visu iepriekš minēto, droši vaicā mums komentāros – atbildēsim!

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Netradicionāli Annai Pannai no ”Gatavo 3”, kura ierasti mums pamāca dažādu lielāku un mazāku kūciņu pagatavošanu, šoreiz viņa prezentēs recepti ļoti viegliem un vasarīgiem augļu salātiem. Salātu pagatavošana būs ne tikai ātra, bet arī variācijas tiem var būs visdažādākās, atkarībā no tā, kādas sastāvdaļas tajā brīdī pieejamas.

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā”

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā” 1

Šonedēļ Tele2 projektā ”Gudrajā mājā” viesojās tautā iecienītais pavārs, restorāna ”Restorāns 3” šefpavārs Ēriks Dreibants. Tā kā pavārs dzīvo laukos, viņam bija īpaši noderīgi uzzināt par ”Gudrās mājas” iespējām un funkcijām. Lai pārliecinātos, ka ”Gudrā māja” darbojas arī meža biezoknī, jo tad viņa lauku māja nebūtu izņēmums.

Lasi vēl