Baiba Runce

Autors: Baiba Runce

Bez Tabu raidījuma žurnāliste, kas gatava piedzīvojumiem un avantūrām. Ar tādu pašu kaislību dara arī savu darbu.

Komentāri

Mūziķis Atis Zviedris atceras, ka Ziemassvētkos galdā allaž likti 12 ēdieni. Šoreiz viņš ar draudzeni Aneti gatavos Ziemassvētku maltīti no 12 sastāvdaļām.

Pats Atis atzīst, ka viņam ļoti patīk gatavot ēst, bet priekšroku dod tieši gaļas ēdieniem. Arī Bez Tabu rubrikā Ziemassvētku garša Atis gatavo jēra gaļu un grūbas.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

No sākuma apcep sēnes. Pēc tam liek klāt sagrieztu jēra gaļu. Pievieno sāli un piparus. Kamēr Atis gatavo, tikmēr Anete griež zaļumus. Pannā karsējas sīpoli, ķiploki un čili pipars. Grūbām pievieno buljonu. Savu meistardarbu Atis nodēvē par Gruboto.

Lūk, kāds izdevās gala rezultāts. Un, protams, uzzini arī Ata Zviedra novēlējums Ziemassvētkos!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl