Komentāri

Šodien jau pirmā advente – šogad tā neierasti agri, bet raidījums Bez Tabu vēlas atbildēt uz skatītājiem jautājumiem un reizi pa visām reizēm noskaidrot kādu senu patiesību!

Visur apkārt klejo jautājumi, daži arī ir atceļojuši uz raidījuma redakciju!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Satraukti skatītāji vaicā – kā tad ir īsti pareizi jāsaka – “advents” vai “advente”?

Bez Tabu devās noskaidrot!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl