Mēs izmantojam cookies. Tie mums palīdz Tevi atcerēties!
Es saprotu
Kas ir cookies?
TV

Svētdiena, 16. maijs

Edvīns, Edijs

Iet uz sadaļu:
Seko mums:

TV raidījumi un projekti

“Interesanti” aktualitātes

"Nezinu, ko gaļā špricē, bet ir pa zorti!" "Apvedceļa" solists Krūmiņš neķēpājas ar grilējumu marinēšanu

"Nezinu, ko gaļā špricē, bet ir pa zorti!" "Apvedceļa" solists Krūmiņš neķēpājas ar grilējumu marinēšanu 2

Rubrikas “Pavasaris uz grila” ietvaros “Bez Tabu” viesojas pie grupas “Apvedceļš” solista Jāņa Krūmiņa, kurš iecienījis grilēt gaļu jau gatavā marinādē. Viņš uzskata, ka cilvēki pārāk daudz savas dzīves laika tērē, gatavojot un pārliecoties pāri šķīvjiem, tāpēc laika taupības nolūkā dod priekšroku gardām “pērlēm” no veikala plaukta.

Garda vista Stāmerienas gaumē! Grupas "Tranzīts" solista Ralfa Rubeņa pavasaris uz grila

Garda vista Stāmerienas gaumē! Grupas "Tranzīts" solista Ralfa Rubeņa pavasaris uz grila 1

Kad pavasaris jau ieskrējies un daudzviet atklāta grilēšanas sezona, rubrikā “Pavasaris uz grila” raidījums “Bez Tabu” un sabiedrībā zināmas personības kopīgi uzgrilēs ko gardu, lai ne vien gardi paēstu paši, bet arī sniegtu padomus, kā papildināt dārza ballīšu galdu ar smeķīgiem grilējumiem. Maija brīvdienās “Bez Tabu” komanda pierakstīs latviešu grupas “Tranzīts” solista Ralfa Rubeņa recepti.

Uzņēmēja Marika Ģederte gatavo mango kūku, kuru nav jācep

Uzņēmēja Marika Ģederte gatavo mango kūku, kuru nav jācep 4

Uzņēmēja Marika Ģederte ir Starptautiskās kosmetoloģijas koledžas dibinātāja un īpašniece. Ir arī lietpratēja ēdienu gatavošanā. “Bez Tabu” rubrikā “Cta garša” dalās, kā pagatavot mango kūku bez cepšanas un, kā izmantot plantānu un kasavu uzkodās?