“Gaļā ir aizdomīgi daudz ūdens!” sašutis pircējs. Vai tiešām gaļā tiek špricēts škidrums, lai būtu lielāks svars?

Rīdzinieks Uldis bieži gatavo gaļu. Secinājis, ka tajā ir aizdomīgi daudz ūdens. Pēdējo reizi nopircis cūkgaļas lāpstiņu bez kaula par trim ar pusi eiro. Pēc gatavošanas izmērījs, ka piektā daļa gaļā bijusi ūdens. Naudas izteiksmē tie bijuši 70 centi, jo par gaļu bija samaksājis 3.eiro 50 centus.

Atpakaļ uz rakstu

19 komentāri

  • True
  • AS

    AS

    nopirku centrāltirgū cūkgaļas malto gaļu.Tādu brīnumu pirmo reizi redzēju tā nevis izdalīja taukus ,bet uzsūca cepjot .Nespēju vien eļļu liet klāt .Bet pie šī mēra jau Centrāltirgū kārtības nebūs ,viss kā guberņā treniņbikses spirtik ,cigaretki un nezināmas izcelsmes produkti .
  • ooo

    ooo

    es pati audzeju ruksus piedodit bet manas cuukas galja taa netek un cepot tek tauki nevis uudens nemuldiet laboranti stulbiibas
  • Es

    Es

    Bijušie darbinieki paši stāsta ka špricēja šašļikos sālsūdeni un gaļā pirms kūpināšanas.Tāpēc kūpināta gaļa pēc dažām dienām paliek glumja un balta.Te vēl melos .Ne kauna ne goda.Uzņēmēji ir paši kā cūkas čakarē pircēju un domā ka tas ir idiots un neko nesaprot.
  • lv

    lv

    sīkā krapšanās no padomijas laikiem. Tad bodniekiem bija ienākumi no zemletes tirgošanas, tagad tikai no pircēju krapšanas ne tikai ar gaļu. Kas ir desas samalts? Zaga u zags dienesti, amatpersonas ņems kukuļus, kamēr netiks izvērsta nikna cīņa pret zagsanu, krāpšanu, kukuļņemšanu nodokļu nemaksāšanu, netīrās naudas atmazgāsanu, ofsoriem, visu šo kriminālnodarījumu buķeti, par bankam nerunājot, ja paskatas kam pieder bankas, kas saaugušas ka sēnes pēc lietus, un nepārtraukti atmazgā netīro naudu, tad skaidrs, ka Latvijā atvērt banku var jebkurš kam nav slinkums
  • starp citu

    starp citu

    es kad apmēram 10 gadus atpakaļ mācījos par noliktavas darbinieku, tad tur stāstīja gan par šo variantu ar marinādes špricēšanu gaļā....
  • Irena

    Irena

    Kad PVD inspektori nāk pārbaudīt, uzņēmums iepriekš tiek brīdināts. Protams, ka inspektori neko vairs nevar pierādīt, tika gaļā ūdens špricēts vai nē. Ja kāds uzņēmējs to tiešām dara, tas tiek rūpīgi slēpts un nez vai ar to plātās vai kādam par to stāstta. Es domāju, ka Latvijā, visticamāk, neko arī nešpricē ( esam pārāk maza valsts, lai to noslēptu, visi viens otru pazīst), varētu izpļāpāties) taču gaļa tāpat garšo briesmīgi.:(.
  • Sviests

    Sviests

    Jau vismaz dekādi bija jābūt noteikumiem, kuri aizliedz "piekačāt" gaļu ar ūdeni. Jā, būtu dārgāk kg, bet nu dienas beigās mēs ēdam gaļu, nevis ūdeni. Tracina, uz mazāka grila nevar izcept vistu, jo viss ūdens nodzēš ogles. Ēdienu taisot arī tas nav vajadzīgs.
    Padomājiet, cik tas ir stulbi, cilvēki tērē savas darba stundas, lai veiktu šo idiotismu. Es noteikti pirktu dārgāku, bet neaiztiktu gaļu.
  • Ashais

    Ashais

    No trīs kg 200 g .gaļas ap 800ml ūdens..cūkgaļas lāpstiņa bez kaula...forši ne?
  • Una
    +19 +19 0

    Una

    Un laukos kautam lopiņam nav stresa? Kāpēc tek tauki nevis ūdens?
    • Smagie gadi klāt!

      Smagie gadi klāt!

      Piekrītu tev Una! Cita garša gaļiņai ar savas saimniecības ražotiem produktiem baroti ruksīši - super! Tikai atmiņas palikušas par tādas gaļiņas garšu.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!