Skaidrīte Nitiša

Autors: Skaidrīte Nitiša

Bez Tabu raidījuma žurnāliste, kura ļoti labi orientējas ģimeņu tiesībās un cilvēku savstarpējo konfliktu risināšanā.

Komentāri

Aktieris, režisors un mūziķis  Varis Vētra  ir veselīga dzīves veida piekritējs, un uzturā lieto daudz dārzeņu, garšaugu un arī  dīgstu.  Tos audzē  arī savā dzīvoklī uz palodzes. Vispirms iepriecina Bez tabu žurnālistus ar savu dziedāšanas prasmi, tad dalās pieredzē, kā vislabāk un ātrāk izaudzēt dīgstus, izmantojot trauku ar sieta vāku.

Dīgsti labi attīrot organismu, uzlabo zarnu traktu darbību un satur daudz minerālvielu un vitamīnu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kā uz palodzes, lodžijas vai balkona kastē var vienkārši izveidot nelielu garšvielu un sakņu dārziņu, raidījuma žurnālistus pamāca LU Botāniskā dārza telpaugu eksperte, agronome.

Stāsta, kā sagatavot augsni, kādas sēklas labāk izmantot un, kas jāņem vērā, lai pēc pusotra mēneša varētu mieloties ar uz balkona audzētiem garšaugiem, bet kastē uz palodzes audzētus jau krietni ātrāk.

Foto

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl