Veikalā nopirkta broilera kauls naktī sāk spīdēt!

10 komentāri

Bez Tabu skatītājai no Salaspils ir satraucoša pieredze, kas liek domāt, ka, ēdot putnu gaļu, drīz nevajadzēs atstarotājus, jo paši sāksim tumsā spīdēt.

Vietējā pārtikas veikalā Veneranda iegādājusies broilerus kaķiem. Līdz derīguma termiņa beigām palikušas divas dienas, un kaķis gardu muti broilerus apēdis. Tomēr pāri palicis broilera muguras kaula gabaliņš, un… tas tumsā sācis spīdēt, stāsta Veneranda. Viņa bailēs, ka ar šādu gaļu kaķus noindēs, šos broilerus tiem vairs nav devusi, taču neatbildēts paliek jautājums – kā tas vispār iespējams, un vai tas nozīmē, ka pārtika ir indīga?

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Izrādās, eksperti skaidro, – vistas gaļa un dzīvnieku gaļa kopumā tumsā var spīdēt – tiem bojājoties, attīstās produktu fermentācijas un bojāšanās mehānismi. Tas notiek, tiklīdz gaļa vairs nav pirmā svaiguma, proti, sāk vairoties dažādas baktēriju kolonijas, tostarp arī tās, kas tumsā spīd.

Foto

Video!

TOP komentāri

  • patiesiba
    +3 +3 0

    patiesiba

    Lai stasta patiesibu tas viss no ta ar ko baro broilerus taka tauta apdomajiet ko edat!!!
  • mazā
    +2 +2 0

    mazā

    Sveiks,Uno,kā tu zini ka mājas vista spid,vai tu ar viņām uz vienas laktas pat sēdi,un redzi kā tās spīd tumsā,vai tev ir tāds dzīves komentārs,kā tad tur īsti ir???
  • mazā
    +2 +2 0

    mazā

    Tadad tā bija ciplanetiesa vista,kas spīdēja,un mēs jau pārsvarā arī ēdam nevis tīru partiku,bet ar ķīmiju pilnu,zato būsim spidigi un pat mašīnas mūs redzēs un arī nebūs javalka atstarojosa veste.:-) :-) :-)

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl